h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Öğrenciler, başarılarının karşılığını alarak dereceye girdi

Öğrenciler, başarılarının karşılığını alarak dereceye girdi

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Güvenilir Gıda' Resim Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. Nurettin Karaman İlkokulu'nda gerçekleştirilen törende, öğrencilere 'Güvenilir Gıda' konusunda eğitim verildi ve yarışmada başarılı olan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Törene Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Ahmet Şevki Gümüş, Okul Müdürü Ferhat Aydın ve İl Müdürlüğü teknik personelleri de katıldı.

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, “Güvenilir Gıda” konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla bir resim yarışması düzenledi. Nurettin Karaman İlkokulu’nda gerçekleştirilen ödül töreninden önce öğrencilere “Güvenilir Gıda” konusunda eğitim verildi. Ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Törene, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Ahmet Şevki Gümüş, Okul Müdürü Ferhat Aydın ve İl Müdürlüğü teknik personeli katıldı.

Gediz ilçesinde gerçekleştirilen Kütahya İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı

Sıradaki haber:

Gediz ilçesinde gerçekleştirilen Kütahya İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.