h Dolar 34,0060 % 0.3
h Euro 37,8947 % 0.3
h Sterlin 44,9808 % 0.92
h Altın (Gr) 2.821,23 %0,42
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Öğrenciler, Pençe-Kilit şehitleri için saygı duruşunda bulundu

Öğrenciler, Pençe-Kilit şehitleri için saygı duruşunda bulundu

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerler için Amasya'da da bayrak töreni düzenlendi. Serdar Zeren Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, şehit Uzman Çavuş Samet Aslan'ın anısına bir dakikalık saygı duruşuna katıldı. Okul müdürü, öğrencilere vatan evlatlarının soğukta sıcak okullarda okuyalım ve yatalım diye canlarını feda ettiğini hatırlatarak saygı duruşunun önemini vurguladı.

Amasya’da Şehitler İçin Bayrak Töreni Gerçekleştirildi

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit düşen askerler için Amasya’da da bayrak töreni düzenlendi. Tüm okullarda gerçekleştirilen bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Amasya’nın sevgili evladı Şehit Uzman Çavuş Samet Aslan’ın hain saldırı sonucu vefat etmesi üzerine Serdar Zeren Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Şehit Mehmetçikler için saygı duruşu yapıldı.

Okul müdürü Hami Koyuncu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Hava ne kadar soğuk olduğunu görüyorsunuz. Ancak bu vatani evlatlarımız, bizler sıcak okullarımızda okuyalım, sıcak yataklarımızda yatalım diye canlarını feda ediyorlar. Biz de onlar için saygı duruşunda bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Öğrenciler, şehitlere yönelik saygı duruşunda bulunuyor

Sıradaki haber:

Öğrenciler, şehitlere yönelik saygı duruşunda bulunuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.