h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Öğrenciler, vefalarını şehitlere gösteriyor

Öğrenciler, vefalarını şehitlere gösteriyor

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Barbaros Mehmet Savunmaz Ortaokulu öğrencileri, Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan askerler için bir vefa programı düzenledi. Öğrenciler, bayrak motifli tişörtler giyerek bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. Programda, şehitlerin isimleri okunurken öğrencilerin "burada" diyerek cevap vermesi ve "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganını atmaları dikkat çekti.

Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu’nda şehitlere vefa programı düzenlendi. Milli Eğitim Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonunda 9 Mehmetçiğin şehit olmasının ardından, ülkenin genelinde İstiklal Marşı töreninden önce okullarda bir dakikalık saygı duruşu yapılması talimatı verdi. Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Barbaros Mehmet Savunmaz Ortaokulu öğrencileri bu talimata uyarak bayrak motifli tişörtler giydi ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu. Ardından 8. sınıf öğrencilerinden Mehmet Yerlikaya, pençe-kilit operasyonunda şehit olan askerlerin isimlerini okudu ve tüm öğrenciler ‘burada’ diyerek cevap verdi. Program, öğrencilerin ellerindeki bayrakları sallayarak “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganlarını atmasıyla sona erdi.

Vali Aydoğdu, Öğrencilere Müjdeli Haberi Verdi: Sınav Ücretini Valilik Karşılayacak

Sıradaki haber:

Vali Aydoğdu, Öğrencilere Müjdeli Haberi Verdi: Sınav Ücretini Valilik Karşılayacak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.