h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Öğrencilere siber güvenlik konusunda bilinçlendirme eğitimi verilmeli.

Öğrencilere siber güvenlik konusunda bilinçlendirme eğitimi verilmeli.

Mersin'de jandarma tarafından ortaokul öğrencilerine siber farkındalık eğitimi verildi. İl Jandarma Komutanlığı, güvenli ve bilinçli internet kullanımını sağlamak amacıyla eğitimler düzenliyor. Son olarak Mezitli ilçesinde Şehit Mehmet Güçlü Ortaokulu öğrencilerine siber farkındalık, siber zorbalık, güvenli internet kullanımı, dijital bağımlılık ve sosyal medya kullanımı konularında eğitim verildi. Eğitimlerin amacı, siber suçların önlenmesi, zararların en aza indirgenmesi ve farkındalığın artırılmasıdır.

Mersin’de jandarma, ortaokul öğrencilerine yönelik siber farkındalık eğitimi verdi.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen eğitimler, güvenli ve bilinçli internet kullanımının sağlanması ve siber güvenlik konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Uzman personeller, son olarak Mezitli ilçesinde bulunan Şehit Mehmet Güçlü Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine, siber farkındalık, siber zorbalık, güvenli internet kullanımı, dijital bağımlılık ve sosyal medya kullanımında dikkat edilmesi gereken konuları içeren bir eğitim verdi.

Eğitimlerle birlikte, siber suçların önlenmesi, maddi ve manevi zararların minimuma indirilmesi, siber suçlarla ilgili farkındalık ve bilinç oluşturulması hedefleniyor.

İzmir’deki Kadın Muhtarın Eğitim Kampanyası Hızla Yayılıyor

Sıradaki haber:

İzmir’deki Kadın Muhtarın Eğitim Kampanyası Hızla Yayılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.