h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Öğrencilere yardım amacıyla geleceğin öğretmenleri bağış kampanyası düzenledi

Öğrencilere yardım amacıyla geleceğin öğretmenleri bağış kampanyası düzenledi

Pamukkale Üniversitesi ve Pamukkale Gençlik Merkezi iş birliği ile PAÜ SBF Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, ilkokul öğrencilerine kırtasiye, oyuncak ve spor malzemeleri bağışı topladı. Proje kapsamında öğrenciler, farklı kurum, kuruluş ve STK'lardan topladıkları bağışları öğrencilere teslim ettiler. Öğretmen adayları projenin verimli geçtiğini belirterek toplumsal sorumluluk duygusunun artmasını hedeflediklerini ifade etti.

PAÜ ve Pamukkale Gençlik Merkezi, PAÜ SBF Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin bağışını topladı.

PAÜ Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında gerçekleştirdikleri bir projeyle, Pamukkale Gençlik Merkezi tarafından Cafer Sadık Abalıoğlu İlkokulu ve Münevver Nafiz Dirlik Ortaokulu’na kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemeleri bağışında bulundu.

Ders ve proje sorumlusu olan Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çelik liderliğindeki öğrenciler, güz dönemi boyunca farklı kurumlar, kuruluşlar, STK’lar ve bireylerle iletişim kurarak topladıkları bağışları, Pamukkale Gençlik Merkezi’nin sağladığı spor malzemeleri ve oyuncaklarla birleştirerek düzenlenen bir törenle öğrencilere teslim etti. Tören, Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çelik, Pamukkale Gençlik Merkezi Müdürü Zafer Akçay, öğrenciler ve okul müdürleri ile diğer öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. Tören öncesinde öğretmen adayları, okul bahçesinde minik öğrencilerle oyunlar oynayarak ve sohbet ederek projenin başarılı bir şekilde tamamlandığını ve mesleklerine başlamadan önce anlamlı bir projede yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Öğretmen adayları, toplumsal duyarlılıklarını artırmayı ve sorunlara çözümcül yaklaşımlar getirmeyi hedeflediklerini ifade ederken, Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çelik, “Bu ders kapsamında 10 yılın üzerinde bir süredir birçok farklı projeye imza attık. Geçmiş yıllarda farklı okullara benzer bir projeyle bağışlarda bulunmuştuk. Ayrıca Pamukkale Cankurtaran Köyü Ortaokulu’na Z-Kütüphane kurduk. Yaptığımız projelerin amacına ulaştığını ve örnek teşkil ettiğini düşünüyorum. Bu noktada desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’a, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Yunus Arslan’a, ders kapsamında emek veren öğrencilere ve bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Hüseyin Aksoy, yaz tatiline başlayan öğrencilerle buluştu

Sıradaki haber:

Vali Hüseyin Aksoy, yaz tatiline başlayan öğrencilerle buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.