h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Öğrencilerin karne gününde yaşadığı acı haberi: Bir yasa bozdu!

Öğrencilerin karne gününde yaşadığı acı haberi: Bir yasa bozdu!

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde özel bir anaokulu sahibi geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak tedavi altına alınmıştı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Öğrencileri, eğitim camiası ve sevenleri bu durumdan büyük üzüntü duymaktadır. Merve Ermiş'in cenaze namazı İlçe mezarlığında sevenleri gözyaşları içinde kılınmıştır. Cenazeye pek çok önemli isim ve eğitim camiasından insanlar katılmıştır.

Bilecik Osmaneli İlçesi’nde yaşanan üzücü bir olay sonucunda kendisi de özel bir anaokulu işleten Merve Ermiş, sevenlerinin duaları ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süre önce rahatsızlanan Merve Ermiş, Osmaneli İlçesi’ndeki özel anaokulu sahibi olarak çalışmakta olan 33 yaşında bir kadındı. Rahatsızlık sebebiyle Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ermiş, buradaki müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversite Hastanesine sevk edilmişti. Maalesef, yapılan tüm müdahalelere rağmen Ermiş hayatını kaybetti. Ermiş’in yarı yıl tatili gününde vefat etmesi, öğrencilerini, milli eğitim camiasını ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Merve Ermiş’in cenaze namazı, Fatih Camii’nde ikindi namazını müteakip sevenlerinin gözyaşları arasında kılındı. Ardından Ermiş, ilçe mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazına Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, siyasi parti başkanları, Milli Eğitim camiası aileleri ve sevenleri katıldı.

Köyceğiz’deki Yangı İlkokulu’nda Yarıyıl Karne Töreni Gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Köyceğiz’deki Yangı İlkokulu’nda Yarıyıl Karne Töreni Gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.