h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Ordu’da 130 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Ordu’da 130 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Ordu'da, yarıyıl tatili dolayısıyla 130 bin öğrenci karne sevincini yaşadı. İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki öğrenciler, 15 günlük tatil için karnelerini aldı. Ordu Valiliği tarafından düzenlenen karne dağıtım programında, öğrencilere karne hediyesi de verildi. Program sonrası konuşan Vali Muammer Erol, çocukların karne sevincine ortak olduklarını belirtti ve öğretmenlerin ve okulların öğrencileri 15 gün sonra beklediğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise çocukların neşesine ortak olduğunu ve onların gelecekte ülkenin kalkınmasına katkı sağlayacak meslekler seçtiğini ifade etti.

Ordu’da 130 bin öğrenci, yarıyıl tatili dolayısıyla karne sevincini yaşadı. İlk ve ortaöğretim kurumlarının milyonlarca öğrencisi, 15 günlük yarıyıl tatili için karnelerini alarak eğitim-öğretime ara verdi. Ordu Valiliği tarafından düzenlenen karne dağıtım programında, Yeşilyurt Ahmet Karlıbel İlk ve Ortaokulu’nda öğrenciler karnelerini Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun elinden aldı. Programda öğrencilere ayrıca karne hediyesi verildi. Karne dağıtım programı sonrası açıklama yapan Vali Muammer Erol, çocukların karne sevincine ortak olduklarını belirterek, “Çocuklarımız için önemli bir gün. Bu özel günde onların sevincini paylaşmak için buradayız” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise çocuklarını tebrik ederek, güzel bir tatil yapmalarını temenni etti.

265 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

Sıradaki haber:

265 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.