h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • “Ortaokul öğrencileri, Pençe-Kilit operasyonunda hayatını kaybeden kahramanları dualarla anıyor”

“Ortaokul öğrencileri, Pençe-Kilit operasyonunda hayatını kaybeden kahramanları dualarla anıyor”

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü iş birliğiyle yürütülen ÇEDES Projesi kapsamında, Pençe-Kilit şehitleri anısına bir program düzenlendi. Bayburt Şehit Sebahattin Bozo İmam Hatip Ortaokulu tarafından organize edilen etkinlikte, Pençe-Kilit harekat bölgesinde şehit düşen askerler için hatim duası okundu. Programa ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü iş birliğiyle yürütülen “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi” kapsamında, Pençe-Kilit şehitleri anısına bir program düzenlendi. Bayburt Şehit Sebahattin Bozo İmam Hatip Ortaokulu tarafından organize edilen etkinlikte, 12 Ocak’ta Pençe-Kilit bölgesinde şehit düşen kahraman askerler için hatim duası okundu. Program, Şehit Sebahattin Bozo İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirildi ve etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, İl Eğitim Müfettişleri Başkanı Talat Daştan, Okul Müdürü Celil Dağlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program, Bağlarbaşı Camii Müezzin Kayyımı Hacı Şaban Aygünoğlu tarafından yapılan şehitler için hatim duasıyla sona erdi.

Merkezefendi Belediyesi, meslek edindirme kurslarına bir yenisi daha ekledi

Sıradaki haber:

Merkezefendi Belediyesi, meslek edindirme kurslarına bir yenisi daha ekledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.