h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Osmaneli ilçemizdeki öğrenciler de yarıyıl tatiline başladı

Osmaneli ilçemizdeki öğrenciler de yarıyıl tatiline başladı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi sona erdi ve 3 bin 425 öğrenci yarıyıl tatiline girdi. Öğrenciler, karne töreniyle tatilin başladığını öğrendiler. Tatilin ardından ikinci dönem eğitim ve öğretim 5 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak. Karne dağıtım töreninde konuşan Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, çocukların tatilde dinlenmeleri, bol bol kitap okumaları ve notlarını düzeltmeleri gerektiğini vurguladı.

Osmaneli’de 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi sona erdi ve 3 bin 425 öğrenci yarıyıl tatiline girdi. İlk dönem karnelerini alan öğrenciler, 2 haftalık sömestr tatiline başladı. İkinci dönem, 5 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak.

Bu özel karne dağıtım töreni, Osmaneli ilkokulunda gerçekleştirildi. Törene Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş ve okul müdürleri ile öğretmenler katıldı. Kaymakam Ünal, velilere tatile giren çocuklarını ödüllendirmelerini tavsiye etti. Ayrıca, karnelerdeki olumsuzluklardan dolayı çocukları yargılamamaları ve onlara sevgi ve saygıyla yaklaşmaları gerektiğini vurguladı.

Kaymakam Ünal ayrıca, eğitimin daha kaliteli hale gelmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti ve öğrencilere tatilde dinlenmelerini, bol bol kitap okumalarını ve vakitlerini boşa harcamamalarını önerdi. Karnelerinde düşük not alan öğrencilere, ikinci dönemde notlarını düzeltme fırsatı tanındığını da belirtti.

Karne dağıtım töreni, protokolün öğrencilere karnelerini vermesiyle sona erdi.

Depremde hayatını kaybeden arkadaşları adına katıldıkları yarışmada ikinci oldular

Sıradaki haber:

Depremde hayatını kaybeden arkadaşları adına katıldıkları yarışmada ikinci oldular

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.