h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Pamukkale Belediyesi, çocuklar için Sömestr Tatili Etkinliği düzenliyor.

Pamukkale Belediyesi, çocuklar için Sömestr Tatili Etkinliği düzenliyor.

Ünlü turistik yer Pamukkale Belediyesi, çocuklar için bu yarıyıl tatilinde eğlenceli etkinlikler düzenliyor. Aktepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek olan etkinliklerde çocuklar tiyatro gösterileri izleyip öğretici atölyelerde eğlenecek ve öğrenecek. Başvurular internet üzerinden alınacak ve etkinlikler 22-26 Ocak tarihleri arasında hafta içi günlerde gerçekleştirilecek.

Pamukkale Belediyesi, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi 6-13 yaş aralığındaki çocuklar için “Sömestr Etkinliği” düzenlemeye hazırlanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çocuklarımızın yoğun bir ders programının ardından eğlenceli bir tatil geçirmelerini hedeflediklerini belirterek, tiyatro gösterileri ve eğitici atölyelerle keyifli bir sömestr tatili yaşatacaklarını söyledi.

Pamukkale Belediyesi, çocukların eğlenceli bir sömestr tatili geçirmesi amacıyla yine geçen yıl olduğu gibi “Sömestr Etkinliği” düzenliyor. 22-26 Ocak tarihleri arasında Aktepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek olan etkinliklerde çocuklar eğlenirken öğrenecekler. 6-9 yaş grubundaki çocuklar için öğretici ve eğlenceli tiyatro gösterileri olan “Define Adası”, “Arı Maya”, “Gizemli Mantar Ormanı”, “Karagöz Öğreniyor” ve “Rüyalar Ülkesi” gibi etkinlikler düzenlenecek. 10-13 yaş grubundaki çocuklar için ise “Tatil Rotası Atölye Uygulamaları” yapılacak. Bu atölyeler arasında “Bil Kazan Atölyesi”, “Geri Dönüşüme Hayat Ver Atölyesi”, “İletişim Atölyesi”, “Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi”, “Hayalim Perdede Atölyesi” ve “İp Boyama Atölyesi” gibi 6 farklı aktivite yer alacak. Çocuklar hem becerilerini geliştirecek hem de keyifli vakit geçirecekler. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkaleli çocukları sömestr etkinliklerine davet ederek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklarımıza derslerden sonra tatil yaşatmak istedik. Eğlenceli ve öğretici etkinlikler hazırladık. Aktepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştireceğimiz sömestr etkinliklerine 6-13 yaş arasındaki çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Başvurular internet üzerinden yapılacak

Pamukkale Belediyesi’nin yarıyıl tatili için düzenlediği “Sömestr Etkinliği”ne başvurular internet üzerinden yapılacak. Belediyenin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan başvuru linki aracılığıyla başvurular alınacak. Etkinlikler, Aktepe Sosyal Tesisleri’nde hafta içi günlerinde, 22-26 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Vali Aydoğdu: “Tatiliniz, emeklerinizin meyvelerini topladığınız bir dinlenme ve yenilenme zamanı olsun”

Sıradaki haber:

Vali Aydoğdu: “Tatiliniz, emeklerinizin meyvelerini topladığınız bir dinlenme ve yenilenme zamanı olsun”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.