h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Pamukkale Teknokent, Polonya pazarına odaklanan stratejik bir işbirliği gerçekleştiriyor

Pamukkale Teknokent, Polonya pazarına odaklanan stratejik bir işbirliği gerçekleştiriyor

Denizli Pamukkale Teknokent, Atlas Uluslararası Hukuk Bürosu ile bir protokol imzalayarak Pamukkale Teknokent'teki firmaların Polonya pazarında iş birliği fırsatları, stratejik ortaklıklar ve teknoloji geliştirmek için öncelik sağlayacak. Protokolü Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Atlas Uluslararası Hukuk Bürosu Kurucu Yöneticisi Aaron Cinardal imzaladı. Bu protokolle birlikte Pamukkale Teknokent İngiltere'nin ardından Polonya ile de uluslararası iş birliklerine açıldı. Özgün haber: "Denizli Pamukkale Teknokent ile Atlas Uluslararası Hukuk Bürosu Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı"

Denizli Pamukkale Teknokent ve Atlas Uluslararası Hukuk Bürosu arasında imzalanan protokol sayesinde, Pamukkale Teknokent’te faaliyet gösteren şirketlerin Polonya pazarına yönelik iş birliği fırsatları, stratejik ortaklıklar ve teknolojik gelişmeler konusunda öncelik sağlanacak. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Atlas Uluslararası Hukuk Bürosu Kurucu Yöneticisi Aaron Cinardal tarafından imzalanan protokol, Pamukkale Teknokent’in uluslararası iş birliğini artırma hedefi doğrultusunda büyük bir adım olarak değerlendirilmiştir. Bu protokolle birlikte, Pamukkale Teknokent’in uluslararası iş birlikleri arasında İngiltere’nin yanı sıra Polonya da yer almıştır.

Öğrenciler, başarılarının karşılığını alarak dereceye girdi

Sıradaki haber:

Öğrenciler, başarılarının karşılığını alarak dereceye girdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.