h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Pamukkale’de Kış Dönemi Kurslarına Başvurular Hala Devam Ediyor

Pamukkale’de Kış Dönemi Kurslarına Başvurular Hala Devam Ediyor

Pamukkale Belediyesi, her yaş grubundan vatandaşa ücretsiz kış kursları açmaktadır. Başkan Avni Örki'nin açıklamasına göre, 14 farklı branşta gerçekleşen kültürel ve sportif kurslara kayıtlar hala devam etmektedir. Kurslar, spor, kültür, yetenek geliştirme ve öğrenme alanlarında sunulmaktadır. Başvurular, Pamukkale Belediyesi'nin sosyal medya hesapları ya da resmi internet sitesi üzerinden yapılabilmektedir. Başkan Örki, kurslara olan yoğun ilginin devam ettiğini belirterek, tüm vatandaşları kurslara katılmaya çağırmaktadır.

Pamukkale Belediyesi, her yaş grubundan vatandaşlara ücretsiz kış kursları sunmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Avni Örki, “Farklı branşlarda açtığımız kültürel ve sportif kış kurslarımıza her yaş grubundan vatandaşlarımız kayıt yaptırabilirler” dedi.

Pamukkale Belediyesi, spor, kültür, yetenek geliştirme ve öğrenme gibi birçok alanda ücretsiz kurslar açarak halkın takdirini kazanıyor. Kış kurslarına başvurular hala devam ediyor. Kurslar, Pamukkale Belediyesi Aktepe Sosyal Tesisleri’nde 14 farklı branşta gerçekleşecek. Spor kursları arasında boks, jimnastik, dart, futbol, judo, karate, masa tenisi, geleneksel okçuluk, tenis ve kadınlara yönelik pilates kursları yer alacak. Kültürel kurslarda ise piyano, resim, satranç ve 10 yaş ve üzeri katılımcılara yönelik bağlama kursu kayıtları devam ediyor. Başvurular, Pamukkale Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında yer alan ilgili linklere tıklayarak veya resmi internet sitesi üzerinden yapılabilir.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her dönem yoğun ilgi gören kursların kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirterek, “İlçemizde her yaş grubundan vatandaşlarımıza yönelik açtığımız kurslara kayıtlar devam ediyor. Aktepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen sportif ve kültürel kurslarımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımızın kontenjanlar dolmadan başvuru yapmalarını ve geç kalmamalarını rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi bilgilendirme toplantısı düzenledi

Sıradaki haber:

GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi bilgilendirme toplantısı düzenledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.