h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Pursaklar Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrencilere hoş bir sürpriz sunmak için harekete geçiyor

Pursaklar Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrencilere hoş bir sürpriz sunmak için harekete geçiyor

Ankara’nın Pursaklar Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatilinde çocukları eğlence dolu etkinliklerle buluşturacak. Tiyatro oyunları, mühendislik ve ahşap boyama etkinlikleri gibi etkinliklerin yanı sıra kukla gösterileri, sihirbazlık, bilim şovları ve Hacivat-Karagöz oyunları düzenlenecek. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocukları eğlendirirken öğretici ve yaratıcı etkinlikler sunacaklarını belirterek velilere programı takip etmelerini tavsiye etti. Etkinlikler, çeşitli mahalle konaklarında gerçekleştirilecek.

Ankara’nın Pursaklar Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatilinde öğrencileri eğlenceli etkinliklerle buluşturarak karne hediyesi vermeye hazırlanıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in talimatları doğrultusunda, Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından tiyatro oyunları, mühendislik ve ahşap boyama etkinlikleri düzenlenecek.

Ayrıca, yaramaz kukla Fiko, şakacı aslan, hayret eden köpek Ponkit, renkler dünyası, bubble, sihirbaz, balon, bilim şovları ve Hacivat ve Karagöz oyunları da gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocuklar için eğitici, öğretici ve eğlenceli bir tatil programı hazırladıklarını belirterek, “Pursaklar’ın çocukları çok şanslı. Velilerimiz de mutlu. Başarılı bir dönem geçiren çocuklarımızı yarıyıl tatilinde eğlendirebilmek amacıyla dolu dolu bir sömestr tatil programı hazırladık. Çocukların güldüğü bir yerde ilçemizin de daha mutlu olacağına inanıyoruz. Etkinlik programlarını not alarak kaçırmayın” dedi.

Tüm etkinlikler, Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi, Altınova Mahalle Konağı, Sirkeli Mahalle Konağı ve Karşıyaka Mahalle Konağı’nda gerçekleştirilecektir.

Başkan Gümüş, yarıyıl tatili için önemli bir mesaj paylaştı.

Sıradaki haber:

Başkan Gümüş, yarıyıl tatili için önemli bir mesaj paylaştı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.