h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Sakaryalı üniversite adayları, Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti

Sakaryalı üniversite adayları, Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 'Ar-Genç Projesi Kampüs Yolunda' etkinliği kapsamında YKS'ye hazırlanan Sakarya Anadolu Lisesi ve Serdivan Şehit Yılmaz Ercan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı. Öğrencilere üniversitenin birimleri gezdirildi ve eğitim-öğretim olanakları hakkında bilgi verildi. Ayrıca öğrencilerin soruları da yanıtlandı.

SUBÜ, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Ar-Genç Projesi Kampüs Yolunda” etkinliği kapsamında Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan Sakarya Anadolu Lisesi ve Serdivan Şehit Yılmaz Ercan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini konuk etti.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Ar-Genç Projesi Kampüs Yolunda” etkinliği kapsamında YKS’ye girecek lise öğrencilerine ev sahipliği yaptı. Sakarya Anadolu Lisesi’nden 35 öğrenci ve Serdivan Şehit Yılmaz Ercan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 40 öğrenci, üniversitenin farklı birimlerini ziyaret ederek eğitim-öğretim imkanlarına ilişkin bilgi aldı.

Rektörlük Konferans Salonu’nda başlayan etkinlikte, Öğretim Görevlisi İlknur Çakar, Araştırma Görevlisi Nur Bağnu Polat ve Araştırma Görevlisi Dua Kayatürk tarafından öğrencilere tanıtım sunumu yapıldı. Ardından, atölyeler, Robot Teknolojileri ve Akıllı Sistemler Uygulama ve Araştırma Merkezi, Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, SUBÜ Stüdyoları ve Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü gezildi. Her bir birimde öğrencilerin üniversiteyle ilgili soruları da cevaplandırıldı.

“Didim’de Polis Tarafından 25 Kişiye Eğitim Verildi” başlığını seçebilirsiniz.

Sıradaki haber:

“Didim’de Polis Tarafından 25 Kişiye Eğitim Verildi” başlığını seçebilirsiniz.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.