h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • SANKO Okulları öğrencileri, başarılı performanslarıyla yüzmede bölge ikincisi oldu

SANKO Okulları öğrencileri, başarılı performanslarıyla yüzmede bölge ikincisi oldu

SANKO Okulları, Gaziantep'te düzenlenen "Okullar Arası Gençler Grup Yüzme Bölge Birinciliği Müsabakası"nda başarılı bir performans sergiledi. Genç Kız Takımı bölge ikincisi, Genç Erkek Takımı ise bölge üçüncüsü oldu. Ayrıca, öğrenciler bireysel yarışlarda da 46 madalya kazandı. SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerini başarılarından dolayı kutlayarak, Türkiye Yüzme Birinciliği Müsabakası'nda da başarılar diledi.

SANKO Okulları Genç Kız ve Genç Erkek Yüzme Takımları, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Gençler Grup Yüzme Bölge Birinciliği Müsabakası”nda büyük bir başarı elde etti. Genç Kız Takımı bölge ikinciliği, Genç Erkek Takımı ise bölge üçüncülüğü kazandı.

SANKO Okulları’nın başarılı öğrencileri Beril Tanrıtanır, Defne Su Demirbakan, Duru Kayın, Nehir Kelleci, Cansu Yıldırım ve Eylül Uğurluer, birlikte oluşturdukları Genç Kız Takımı ile bölge ikinciliği kupasını kaldırdı. Öte yandan, Kadirhan Sağlam, Ali Emre Simitçi, Mustafa Kerem Kaya, Ertan Emre Alageyik ve Fahri Tuna Suat da yer aldıkları Genç Erkek Takımı ile bölge üçüncülüğü elde etti. Öğrenciler, bireysel yarışlarda da gösterdikleri başarıyla toplamda 46 madalya kazandılar; 9 altın, 17 gümüş ve 20 bronz madalya aldılar.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin elde ettikleri bu başarıdan dolayı gurur duyduklarını ifade ederek, öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik etti. Asyalı ayrıca, “23-25 Şubat 2024 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek Okullar Arası Gençler Türkiye Yüzme Birinciliği Müsabakasında okulumuzu ve şehrimizi temsil edecek olan her iki takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yıldırımlı çocuklar karne sürpriziyle ödüllendirildi

Sıradaki haber:

Yıldırımlı çocuklar karne sürpriziyle ödüllendirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.