h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Sarıgöl’de Eğitimde Yeni Bir Adım: ‘Tertemiz Yarınlar, Okullardan Başlar’ Projesi Tanıtıldı

Sarıgöl’de Eğitimde Yeni Bir Adım: ‘Tertemiz Yarınlar, Okullardan Başlar’ Projesi Tanıtıldı

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" projesi, okul müdürlerinin katılımıyla tanıtıldı. Proje, "Geleneksel Çocuk Oyunları" ve "TAZOF Akıl ve Zeka Oyunları" turnuvası gibi etkinlikleri içeriyor. Okul kurum amirlerinin de görüşlerinin alındığı projenin uygulaması en kısa sürede başlayacak.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar” projesinin tanıtımını, okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirdi. Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Kanyılmaz başkanlığında, proje hakkında bilgilendirme yapıldı. “Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar” projesi, “Geleneksel Çocuk Oyunları” projesi ve “TAZOF Akıl ve Zeka Oyunları” turnuvasıyla ilgili okul kurum amirlerinin görüşleri de alınarak karara bağlandı. Alınan kararların en kısa sürede okullarda uygulanmaya başlanacağı belirtildi.

Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sinemayla ilgili bir çalışma başladı.

Sıradaki haber:

Hilaliye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sinemayla ilgili bir çalışma başladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.