h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Selendi’de Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

Selendi’de Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

Manisa'nın Selendi ilçesinde 14 yayın evi tarafından desteklenen 1. Kitap Fuarı, düzenlenen bir törenle açıldı. Selendi İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, fuarın açılışını gerçekleştirerek, ziyaretçilerin yoğun ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Fuarda katılan yayınevlerinin kitapları sergilendi ve öğrenciler ile aileleri tarafından büyük ilgi gördü. Kaymakam Okumuş, öğrencilerin isteği üzerine kitapları imzalayarak fuara katılan herkese teşekkür etti.

Manisa’nın Selendi ilçesinde, 14 yayın evi tarafından desteklenen ve ilçe Gençlik Merkezi’nde düzenlenen 1. Kitap Fuarı açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Selendi İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş ve protokol üyeleri katıldı. Fuar, yayınevlerinin kitaplarının sergilendiği stantların ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördüğü bir etkinlik oldu. Kaymakam Okumuş, öğrencilerin aileleriyle birlikte kitaplara olan ilgisinden memnuniyet duyduğunu belirterek, imza günlerinde de kitaplarını imzalayarak katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Selendi 1. Kitap Fuarı’nın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi, okuyucular tarafından da büyük ilgi topladı.

Kütahya’da Kuran kursu öğretmenleri sağlık eğitimi aldı

Sıradaki haber:

Kütahya’da Kuran kursu öğretmenleri sağlık eğitimi aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.