h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Selendi’de şehitlere Kaymakam Okumuş da eşlik etti ve saygı duruşuna katıldı

Selendi’de şehitlere Kaymakam Okumuş da eşlik etti ve saygı duruşuna katıldı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın talimatıyla Selendi'de düzenlenen bayrak töreninde, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, törende yaptığı konuşmada şehitlere rahmet dileyerek, tüm şehitlerimizin ve ülke için mücadele veren atalarımızın mekanlarının cennet olmasını temenni etti. Törenden sonra Kaymakam, okulda kalan öğrencilerle kahvaltı yaptı ve meslek tercihleri hakkında bilgi aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman da Kaymakamın ziyaretine eşlik etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan bir karar doğrultusunda bugün okullarda bayrak töreni ve şehitler için düzenlenen saygı duruşu gerçekleştirildi. Selendi ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan bu saygı duruşuna Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş da katıldı. Okumuş, Pençe-Kilit Hareket Bölgesinde şehit olan askerleri rahmetle anarak, “Mekânları cennet olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ve bu ülke için fedakarlık yapmış bütün atalarımızın mekânları cennet olsun.” dedi. Bayrak töreninin ardından Kaymakam Okumuş, okulda kalan öğrencilerle birlikte sabah kahvaltısı yaptı. Öğrencilerin sınıflarını ziyaret ederek meslek tercihleri hakkında konuşan Okumuş, daha sonra Okul Müdürü Nafiz Akarsu’dan okulun fiziksel ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı. Okul ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman da eşlik etti.

Öğrenciler, vefalarını şehitlere gösteriyor

Sıradaki haber:

Öğrenciler, vefalarını şehitlere gösteriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.