h Dolar 34,2964 % 0.1
h Euro 37,0291 % 0.1
h Sterlin 44,4490 % -0.1
h Altın (Gr) 2.995,06 %-1,07
h BIST100 8.718,87 %-1,35
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Siirt Belediyesi Minik Adımlar Kreşinde Öğrenciler, Karne Heyecanını Yaşadı

Siirt Belediyesi Minik Adımlar Kreşinde Öğrenciler, Karne Heyecanını Yaşadı

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olan Orhan Doğan Parkı'ndaki Minik Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evinde öğrenim gören öğrenciler, karne heyecanı yaşadı. Karne törenine Siirt Belediye Başkanı Başdanışmanı Şefik Erden ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Merve Işıkoğlu da katıldı. Kreşte eğitim gören 80 öğrenci karnelerini alarak sevinçlerini yaşadı. Tören, hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Orhan Doğan Parkı’nda bulunan Minik Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde eğitim gören öğrenciler, karne heyecanı yaşadı. Belediye Başkanı Başdanışmanı Şefik Erden ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Merve Işıkoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen karne törenine, kreş öğrencileri ve velileri de katıldı.

Siirt Belediyesi Orhan Doğan Parkı’nda hizmet veren kreş, çocuklara kültürel ve sosyal gelişim fırsatları sunuyor. Minik Adımlar Kreşinde düzenlenen törende 80 öğrenci, Belediye Başkanı Başdanışmanı Şefik Erden ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Merve Işıkoğlu’nun katılımıyla karnelerini aldı.

Eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona erdiği ve minik öğrencilerin ve velilerinin karne sevincine ortak olduklarını belirten Belediye Başkanı Başdanışmanı Şefik Erden, öğretmenlere emekleri için teşekkür etti. Erden, “Okul öncesi eğitimle, çocukların zihinsel, duygusal ve gelişimsel açıdan öğrenim yaşamlarını belirleyecekleri yolu ilerletmeye devam ediyoruz. Bugün minik öğrencilerin ve velilerinin karne heyecanına ortak olduk. Minik öğrencilerimizin eğitimde ilerlemelerini sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm minik öğrencileri kutluyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Tören, öğrencilere karne ve çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

Kdz.Ereğli ilçesinde öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

Sıradaki haber:

Kdz.Ereğli ilçesinde öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.