h Dolar 34,2657 % -0.05
h Euro 37,0511 % -0.05
h Sterlin 44,3386 % -0.01
h Altın (Gr) 2.996,99 %0,15
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Siirtli öğrenciler, Gazzeli akranlarına destek için bir araya geldiğinde yaşanan duygusal anlar

Siirtli öğrenciler, Gazzeli akranlarına destek için bir araya geldiğinde yaşanan duygusal anlar

Siirt İl Müftülüğüne bağlı Yenimahalle 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri, harçlıklarını Gazzeli akranlarına bağışladı. Öğrenciler, yerli malı haftasında kumbaralarında biriktirdikleri paraları Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesine teslim etti. İl Müftüsü Pinal, bu tür etkinliklerle minik öğrencilerde farkındalık oluşturduklarını ve milli değerlerini öğrendiklerini belirtti. Harçlıklar Gazzeli çocuklara ulaştırılacak.

Siirt İl Müftülüğü’ne bağlı olan Yenimahalle 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, Gazzeli akranlarına yardım etmek amacıyla harçlıklarını bağışladı. Yerli malı haftası kapsamında kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları paylaşan minik öğrenciler, öğreticilerinin rehberliğinde Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal’ı makamında ziyaret etti ve toplamış oldukları 2 bin 610 TL’yi Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesi’ne teslim etti. İl Müftüsü Şakir Pinal, minik öğrencileri ve onlara rehberlik eden öğretmenleri tebrik ederek, “Müftülük olarak eğitim alan minik öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla bu tür etkinlikler düzenliyoruz. 4-6 yaş kurslarımızda gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerle çocuklarımız dini eğitimlerini yanı sıra milli değerlerini de öğrenerek büyümektedir. Yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında elde edilen paralar Gazzeli akranlarına iletilmiştir.” şeklinde konuştu.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü, Afrikalı öğrencilerle buluştu

Sıradaki haber:

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü, Afrikalı öğrencilerle buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.