h Dolar 34,0953 % 0.18
h Euro 38,0923 % 0.18
h Sterlin 45,3536 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,59 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • SUBÜ Üniversiteler Koordinasyon Toplantısı’nda Yoğun İlgili İle Gerçekleşti

SUBÜ Üniversiteler Koordinasyon Toplantısı’nda Yoğun İlgili İle Gerçekleşti

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Trabzon'da düzenlenen Üniversiteler Koordinasyon Toplantısı'na katıldı. Toplantıda, üniversitelerin spor camiasıyla bir araya geldiği etkinlikte, spor bilimleri fakültelerinin dekanları, beden eğitimi ve spor yüksekokullarının müdürleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri de yer aldı. SUBÜ'yü temsilen Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğretim Görevlisi Yavuz Yıldırım katıldı. Toplantıda, Üniversite Sporları Federasyonu faaliyetleri hakkında bilgi paylaşıldı ve yeni dönemin planları belirlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Trabzon’da gerçekleşen ve üniversiteleri ve spor camiasını bir araya getiren Üniversiteler Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, Üniversite Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Rektörler Kurulu üyeleri, 159 üniversitenin spor bilimleri fakültelerinin dekanları, beden eğitimi ve spor yüksekokullarının müdürleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri, ilgili kurumların daire başkanları, spor müdürleri ve spor koordinatörleri yer aldı. TOPlantıda, SUBÜ’yü Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan Öğretim Görevlisi Yavuz Yıldırım temsil etti. Yeni dönemin yol haritasını belirlemek amacıyla, Üniversite Sporları Federasyonu faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

Körfez Belediyesi’nden YKS Hazırlık Sınavı Duyurusu

Sıradaki haber:

Körfez Belediyesi’nden YKS Hazırlık Sınavı Duyurusu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.