h Dolar 34,0955 % 0.19
h Euro 38,0826 % 0.19
h Sterlin 45,3637 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,88 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Sur’da öğrencilerin karne heyecanı yaşandı

Sur’da öğrencilerin karne heyecanı yaşandı

Diyarbakır'ın Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Asım Solak, Hamuryazan İlköğretim Okulu ile Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Solak, öğrencilere karne hediyesi vererek başarı dileklerini iletti. Tatil sürecinde eğitimlerini ihmal etmemelerini öğrencilere tavsiye eden Solak, sağlıklı ve huzurlu tatiller diledi.

Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Asım Solak, Diyarbakır’da bulunan Hamuryazan İlköğretim Okulu ve Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin karne heyecanına katıldı.

Diyarbakır’da bulunan 483 bin 360 öğrenci, 25 bin 726 öğretmenden karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Karne dağıtımında yer alan Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Asım Solak, minik öğrencilere karne hediyesi takdim etti. İlk olarak Hamuryazan İlköğretim Okulunu ziyaret eden Solak, öğrencilere karnelerini dağıtarak mutlu bir gün geçirmelerini sağladı. Ayrıca, öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.

Daha sonra Sur ilçe merkezinde bulunan Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Kaymakam Solak, burada vakit geçiren öğrencilerle bir araya geldi. Başarı dileklerini ileten Solak, tatil süresince eğitimlerini aksatmamaları gerektiğini vurguladı. Özellikle lise öğrencilerinin tatil sürecini verimli bir şekilde değerlendirmelerini isteyen Solak, düşük puanlı derslerini yükseltmelerini, kitap okumalarını, soru çözmelerini ve ikinci yarıda daha fazla çalışmalarını tavsiye etti. Solak, “Çocuklarımıza, değerli öğretmenlerimize ve kıymetli velilerimize sağlıklı ve huzurlu tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Hevsel Kampüsü, dünyaca ünlü sınavlar AP, SAT ve IELTS için sınav merkezi oldu

Sıradaki haber:

Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Hevsel Kampüsü, dünyaca ünlü sınavlar AP, SAT ve IELTS için sınav merkezi oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.