h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Takdir ve teşekkür alan öğrenciler ’Adana bombası’nı kaptı

Takdir ve teşekkür alan öğrenciler ’Adana bombası’nı kaptı

Adana'da bir tatlıcı, takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere özel bir tatlı olan "Adana bombası"nı hediye ediyor. Tatlı ustası Zeynep Geyik, bu kampanyayı başlattıklarını ve takdir veya teşekkür belgesiyle gelen onlarca öğrenciye Adana bombası tatlısını ikram ettiklerini açıkladı. Geyik, öğrencilerin geleceği olduğunu belirterek, başarılarını kutladıklarını ve bu tatlıyla onları ödüllendirdikleri söyledi. Kampanyadan haberdar olan öğrenciler ise mutluluklarını dile getirerek tatlıyı sevinçle yediklerini ifade etti.

Adana’da bir tatlıcı, takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere özel bir ikramda bulunuyor. Adanalı tatlı ustası Zeynep Geyik, karne gününde takdir ve teşekkür belgesi almış öğrencilere özel olarak hazırladığı “Adana bombası” adlı tatlıyı sunuyor. Haberi duyan öğrenciler, karnelerini aldıktan sonra hemen tatlıcı dükkanına akın ediyor. Geyik, onlarca öğrenciye katmer hamuruyla hazırladığı ve “Adana bombası” olarak ismini tescillediği tatlıyı ikram ediyor.

“Öğrenciler bizim geleceğimiz”

Zeynep Geyik, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, “Takdir veya teşekkür belgesi alan öğrencilere ‘Adana bombası’ tatlılarımızı ikram ediyoruz. Bu yıl bu kampanyayı başlattık ve gün boyunca kaç öğrenci gelirse gelsin hepsine ‘Adana bombası’ ikram edeceğiz. Şu ana kadar birçok öğrenci geldi ve hepsi güzel notlar almış. Bu durum beni çok mutlu ediyor. Çünkü öğrenciler bizim geleceğimiz. Onların başarılı olmaları bizleri memnun ediyor. Biz de onlara böyle bir tatlı ikram ediyoruz” şeklinde konuştu.

Tatlı yemeye gelen öğrencilerin memnuniyeti

Taktir belgesi alan ve tatlı ikramına gelen öğrencilerden Mustafa Acar (13) ise, “Sosyal medyada bu kampanyayı gördüm ve sınıftaki arkadaşlarımla birlikte geldik. Bizi düşünen işletmelerin olması beni mutlu ediyor. Ben de taktir belgesi aldım ve hemen ‘Adana bombası’nı kapmak için geldim” dedi.

Yağmur Elmas (15) isimli başka bir öğrenci ise, “Taktir belgesi aldım ve ‘bombayı’ kapmak için çok mutlu oldum. Bu kampanyayı görünce hemen taktir belgemi aldım ve geldim. Tatlıyı da zaten seviyordum” şeklinde konuştu.

Ardahan’da Öğrenciler Karnelerini Coşkuyla Alıyor

Sıradaki haber:

Ardahan’da Öğrenciler Karnelerini Coşkuyla Alıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.