h Dolar 34,1980 % 0.22
h Euro 37,1093 % 0.22
h Sterlin 44,5930 % 0.32
h Altın (Gr) 2.978,09 %0,82
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Tunceli’de Eşsiz Bir Cümle Yarışması Gerçekleştirildi

Tunceli’de Eşsiz Bir Cümle Yarışması Gerçekleştirildi

Tunceli'de Türkçenin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen en iyi cümle afiş yarışmasının sonuçları açıklandı. İlk, orta ve lise düzeyinde düzenlenen yarışmada birinci olan öğrencilere ödüller verildi. İlkokul kategorisinde Candeniz Taş, ortaokul kategorisinde Arin Gökmen ve lise kategorisinde ise İrem Yılmaz birinci oldu. Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Ateş tarafından ödüller takdim edildi.

Tunceli’de, Türkçenin Zenginlikleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen en iyi cümle afiş yarışması sonuçlandı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Tunceli’deki İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkçenin Zenginlikleri Projesi çerçevesinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik en iyi cümle afiş yarışması düzenledi. Yarışmada, Diyap Ağa İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Candeniz Taş ilkokullar kategorisinde, Cumhuriyet Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Arin Gökmen ortaokullar kategorisinde ve Atatürk Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi İrem Yılmaz liseler kategorisinde birinci oldu.

Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Ateş tarafından düzenlenen yarışmada birinci olan öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Pehlivanköy’deki okullarda şehitlere yönelik yapılan saygı duruşu

Sıradaki haber:

Pehlivanköy’deki okullarda şehitlere yönelik yapılan saygı duruşu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.