h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Türkiye Diyanet Vakfı, ‘Sivil Toplum Okulu’ projesiyle dikkat çekiyor

Türkiye Diyanet Vakfı, ‘Sivil Toplum Okulu’ projesiyle dikkat çekiyor

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), lisans, lisansüstü öğrenciler ve yeni mezunlar için ‘Sivil Toplum Okulu’ projesi başlattı. Proje kapsamında öğrencilere sivil toplum kuruluşlarında uzmanlaşma fırsatı sunulacak. 4 ana eğitim programından oluşan proje, TDV bünyesinde gerçekleştirilecek ve 12 ay sürecek. Başvurular 29 Ocak'ta sona erecek. Proje hakkında detaylı bilgi ve başvuru için TDV'nin internet sitesi kullanılabilecek.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), lisans, lisansüstü öğrenciler ve yeni mezunlar için “Sivil Toplum Okulu” adlı bir proje başlattı. Bu proje kapsamında, öğrencilere sivil toplum kuruluşu çalışmalarında uzmanlaşmaları için çeşitli eğitim programları ve mesleki deneyim imkanları sunulacak. “Kişisel Gelişim Eğitim Programı”, “Mesleki ve Teknik Eğitim Programı”, “Bölge Uzmanlığı Eğitim Programı” ve “Mesleki Deneyim Eğitim Programı” olmak üzere dört ana eğitim programından oluşacak olan Sivil Toplum Okulu’na katılan öğrenciler, TDV’nin çalışmalarına da dahil edilebilecek. Eğitim programı, 12 ay boyunca Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi’nde, Ankara’da gerçekleştirilecek. Hafta içi ve yarı zamanlı bir şekilde uygulanacak olan projeye başvurular, 29 Ocak tarihinde sona erecek. Sivil Toplum Okulu’na başvurmak isteyen öğrenci ve yeni mezunlar, TDV’nin internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

İletişim Fakültesi öğrencileri, yaşlılara minyatür sanatını öğretti

Sıradaki haber:

İletişim Fakültesi öğrencileri, yaşlılara minyatür sanatını öğretti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.