h Dolar 34,1860 % 0.17
h Euro 37,0643 % 0.17
h Sterlin 44,6235 % 0.3
h Altın (Gr) 2.975,33 %0,73
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Muhlis Ceylani getirildi

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Muhlis Ceylani getirildi

Van'ın Tuşba ilçesine yeni bir Milli Eğitim Müdürü atandı. Daha önce aynı görevi yürüten Muhlis Ceylani, atama sonucu ilçenin Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. Ceylani, atama hakkında yapılan açıklamada, öğrencilerin eğitim süreçlerini etkin ve verimli bir şekilde sürdürmek için gayret göstereceklerini belirtti. Hayırlı bir atama olması temennisinde bulundu.

Van’ın Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Muhlis Ceylani getirildi. Van Milli Eğitim Müdürlüğü’nde atamalar ve değişiklikler devam ederken, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne daha önce aynı görevi yapan Muhlis Ceylani atanmıştır. Ceylani, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’in onayıyla Tuşba ilçemizde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildiğini belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, öğrencilerimizin eğitim sürecinde misyon ve vizyon hedeflerimizi etkili bir şekilde yerine getirmek için sizlerin desteğiyle üstün bir performans sergileyeceğiz. Bu atamanın ilçemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

AFAD, Aksaray’da eğitim seferberliği başlattı ve bu büyük bir başarı oldu!

Sıradaki haber:

AFAD, Aksaray’da eğitim seferberliği başlattı ve bu büyük bir başarı oldu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.