h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Ücretsiz kurslarla 5 bin 264 öğrenciye eğitim fırsatı!

Ücretsiz kurslarla 5 bin 264 öğrenciye eğitim fırsatı!

Kartepe Genç Akademi, 2023'te toplam 5.264 öğrenciye ücretsiz sanat, hobi ve yabancı dil gibi birçok eğitim imkanı sağladı. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman'ın vizyon projelerinden biri olan Genç Akademi, gençlerin sosyal hayatına ve eğitimine değer katıyor. İki şubesi bulunan akademide gençlere ücretsiz yabancı dil kursları, sanat ve hobi dersleri, inovasyon atölyeleri, kütüphane, spor alanları ve planetaryum gibi imkanlar sunuluyor. Öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlayan akademi, özellikle dil ve fen bilimleri, teknoloji, matematik, mühendislik alanlarına ilgi gösteriyor. Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, gençlerin geleceğini şekillendireceğini belirterek, gençlerin donanımlı yetişmeleri için çalıştıklarını ifade etti.

Kartepe Genç Akademi, 2023 yılında ücretsiz sanat, hobi ve yabancı dil gibi çeşitli eğitimlerle toplam 5 bin 264 öğrenciye destek oldu.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın vizyoner projelerinden biri olan Kartepe Genç Akademi, gençlerin sosyal hayatlarını ve eğitimlerini destekleyerek geleceklerine değer katmayı hedefliyor. Kartepe Genç Akademi, 2023 yılında iki ayrı şubesinde toplam 5 bin 264 Kartepeli gence hizmet verdi. 2022’de faaliyete geçen Kartepe Genç Akademi, 2023 yılında ikinci şubesini de açarak gençlere daha fazla imkan sunmaya başladı. Merkezlerde, gençlere ücretsiz yabancı dil eğitimi, sanat ve hobi kursları, inovasyon atölyeleri, kütüphane, spor alanları ve planetaryum gibi birçok aktivite sunuluyor. Kartepe Genç Akademileri, gençlerin kişisel gelişimleri, yetenekleri, vizyonları ve gelecekleri için önemli bir katkı sağlıyor. Özellikle ücretsiz dil kursları ve fen bilimleri, teknoloji, matematik ve mühendislik bölümlerine olan ilgi büyük. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin donanımlı bir şekilde yetişmeleri için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Gençlerimiz, geleceğin Kartepe’sini şekillendirecek. Ülkemize faydalı gençlerin yetişmesi, bizler için en büyük mutluluk kaynağıdır. Genç Akademi Merkezlerimize gösterilen yoğun ilgi, bizleri memnun etmektedir. Her bir genç birey bizim için ayrı bir değere sahiptir” dedi.

Diyarbakır’da öğrencilere “Madde Bağımlılığıyla Mücadelede Önleyici Seminer” verildi

Sıradaki haber:

Diyarbakır’da öğrencilere “Madde Bağımlılığıyla Mücadelede Önleyici Seminer” verildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.