h Dolar 34,2409 % -0.13
h Euro 37,0914 % -0.13
h Sterlin 44,5118 % 0.42
h Altın (Gr) 3.010,34 %0,60
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Vakit.com.tr Haber Özgünleştirme: “Okullarda dönem sonu etkinlikleri için hafta başladı!”

Vakit.com.tr Haber Özgünleştirme: “Okullarda dönem sonu etkinlikleri için hafta başladı!”

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen "dönem sonu faaliyet haftası" ile öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri amaçlanıyor. Menteşe ilçesinde yapılan faaliyetler arasında bilgi yarışmaları, sergiler, sanat, bilim ve spor etkinlikleri yer alıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, bu uygulamayla öğrencilerin sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılarak eğlenip öğrendiklerini belirterek Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanlığı, bu yıl ilk defa yarıyıl tatiline bir hafta kala “dönem sonu faaliyet haftası” düzenleyerek öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmelerini, sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Menteşe ilçesindeki okullarda gerçekleştirilen “Bilgi Yarışması ve Kelime Oyunu, Sergi Yetenek Paylaşım Saati, Görsel Sanat, Bilim ve Spor Saat, Sosyal Sorumluluk ve Kitap Okuma Saati, Tecrübe Paylaşımı Söyleşileri, Komedi Saati, Oyun Saati, Dönem Sonu Gösterileri” gibi etkinliklerle öğrenciler bu haftayı eğlenceli ve öğretici bir şekilde geçirdi.

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in talimatıyla düzenlenen bu uygulama sayesinde öğrencilerin dönem karneleri öncesi sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katıldıklarını ve bu uygulamadan çok memnun olduklarını ifade etti. Kömürcü, öğrencilerin hem eğlendiklerini hem de öğrendiklerini belirterek Bakan Tekin’e teşekkürlerini iletti.

İtfaiye ekipleri 319 bin 149 kişiye eğitim verdi!

Sıradaki haber:

İtfaiye ekipleri 319 bin 149 kişiye eğitim verdi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.