h Dolar 34,2985 % 0.18
h Euro 37,1927 % 0.18
h Sterlin 44,5182 % -0.03
h Altın (Gr) 3.005,41 %-0,21
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Vakit.com.tr – Kaymakam Özçelik, öğrencilerin karne sevincine eşlik etti

Vakit.com.tr – Kaymakam Özçelik, öğrencilerin karne sevincine eşlik etti

Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, öğrencilerin yarıyıl karnelerini dağıttı ve onlara tatil önerileri sundu. Öğrencilerden kitap okumalarını, doğa ile vakit geçirmelerini ve dinlenmiş bir şekilde ikinci döneme başlamalarını tavsiye etti. Kaymakam, çocukların ülkenin geleceği olduğunu ve iyi yetiştirmenin önemli olduğunu belirtti. Tüm öğrencileri tebrik ederken ailelere ve öğretmenlere de teşekkür etti.

Bitlis’in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Bitlis’in Hizan ilçesinin Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Başkent Üniversitesi İlkokulu’nda gerçekleşen 2023-2024 eğitim-öğretim yarıyılının sona ermesiyle birlikte öğrencilere karne dağıtımı yaparak heyecanlarına ortak oldu. Kaymakam Özçelik, sınıflarda öğrencilere karne dağıtırken onlarla sohbet de etti. Aynı zamanda öğrencilere yarıyıl tatilinde kitap okumalarını, doğa ile iç içe vakit geçirmelerini ve ikinci dönem derslerine fiziksel ve zihinsel olarak dinlenmiş bir şekilde hazır olmalarını tavsiye etti. Kaymakam Özçelik, “Ülkemizin geleceği parlak olacaksa, çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek o kadar iyi olacaktır. Onları toplumumuza katkı sağlayan bilinçli ve değerli bireyler olarak yetiştirmekte kararlıyız. Tüm öğrencilerimize karne başarılarından dolayı tebrik ediyor, ailelerine ve öğretmenlerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Altınküre İlkokulu Öğrencileri Heyecan Dolu Karne Alışverişinde!

Sıradaki haber:

Altınküre İlkokulu Öğrencileri Heyecan Dolu Karne Alışverişinde!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.