h Dolar 34,1135 % 0.03
h Euro 37,9381 % 0.03
h Sterlin 45,0743 % -0.1
h Altın (Gr) 2.797,46 %-0,18
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Vali Aydoğdu, Öğrencilere Müjdeli Haberi Verdi: Sınav Ücretini Valilik Karşılayacak

Vali Aydoğdu, Öğrencilere Müjdeli Haberi Verdi: Sınav Ücretini Valilik Karşılayacak

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, YKS'ye girecek 12. sınıf öğrencilerinin sınav ücretini Valilik olarak karşılayacaklarını duyurdu. Vali Aydoğdu, bir grup öğrenciyle yapılan sohbette bu talebi alan ve öğrencilerden ders çalışma sözü alan Vali, bu adımın gençlerin eğitimine küçük ama önemli bir katkı sağlayacağını belirtti. Öğrencilerin hayallerine odaklanmalarını isteyen Vali Aydoğdu, gençlere başarılar diledi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan 12. sınıf öğrencileri için sevindirici bir müjde verdi. Erzincan Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, sınav ücreti artık valilik tarafından karşılanacak.

Vali Aydoğdu, Erzincan’da bir dolaşırken, bir grup 12. sınıf öğrencisiyle sohbet etti. Öğrencilerin istek ve taleplerini dikkatle dinleyen Vali Aydoğdu’ya bir öğrenci, Aksaray Valiliği’nin YKS sınavına girecek öğrencilerin sınav ücretini karşıladığını hatırlatarak aynı uygulamanın Erzincan’da da yapılmasını talep etti. Vali Aydoğdu, öğrencilerin ders çalışma sözü vermesi üzerine sevindirici haberi duyurdu.

Vali Aydoğdu, “Gençlerimiz için güzel bir haberimiz var. Erzincan genelinde YKS’ye girecek olan 12. sınıf öğrencilerinin TYT ve AYT sınav ücretlerini Valiliğimiz karşılayacak. Sizlerin yalnızca çalışmanızı istiyoruz. Bu adım, eğitim yolculuğunuzda küçük ama önemli bir katkıdır. Sizler, sadece hayallerinize ve ideallerinize odaklanın. Biz, gençlerimizin bugünlerine ve yarınlarına inanıyoruz ve her adımlarında yanlarında olmayı en değerli görevlerden biri olarak görüyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Filistin’deki soykırımı gösteren afiş sergisi düzenlendi

Sıradaki haber:

Filistin’deki soykırımı gösteren afiş sergisi düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.