h Dolar 34,0055 % 0.3
h Euro 37,8813 % 0.3
h Sterlin 44,9872 % 0.94
h Altın (Gr) 2.822,74 %0,48
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Vali Aydoğdu: “Tatiliniz, emeklerinizin meyvelerini topladığınız bir dinlenme ve yenilenme zamanı olsun”

Vali Aydoğdu: “Tatiliniz, emeklerinizin meyvelerini topladığınız bir dinlenme ve yenilenme zamanı olsun”

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, öğrencilere yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tatilin dinlenme ve yenilenme zamanı olmasını isteyen Vali Aydoğdu, tatilde kitapları okumaya, doğada dinlenmeye ve yeni deneyimler yaşamaya teşvik etti. Ayrıca öğretmenlere ve velilere de teşekkür eden Aydoğdu, tatilin huzurlu ve dinlendirici geçmesini diledi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, yarıyıl tatiline ilişkin bir mesaj yayınladı. Vali Aydoğdu, tatilin dinlenme ve yenilenme zamanı olduğunu belirterek, “2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini öğretmenlerimizin özverisi, öğrencilerimizin heyecanı ve velilerimizin destekleriyle tamamladık” dedi. Aydoğdu, tatil süresince yeni insanlarla tanışılmasını, farklı sokaklarda yürünmesini ve göz alıcı manzaraların keşfedilmesini önerdi. Ayrıca, teknoloji yerine doğanın ve insan ilişkilerinin değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Tatil süresince aile ve arkadaş ilişkilerine vakit ayırılmasını dile getiren Vali Aydoğdu, öğrencilere başarılar diledi. Ayrıca öğretmenlere ve velilere de dinlendirici bir tatil geçirmelerini temenni etti.

Milli Eğitim Müdürü Yıldız, yarıyıl tatili öncesinde önemli bir mesaj verdi.

Sıradaki haber:

Milli Eğitim Müdürü Yıldız, yarıyıl tatili öncesinde önemli bir mesaj verdi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.