h Dolar 34,2382 % -0.13
h Euro 37,1756 % -0.13
h Sterlin 44,5349 % 0.46
h Altın (Gr) 3.010,89 %0,62
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Vali Çelik: “Eğitim dönemimizde huzurlu ve başarılı bir süreç yaşadık”

Vali Çelik: “Eğitim dönemimizde huzurlu ve başarılı bir süreç yaşadık”

Hakkari Valisi Ali Çelik, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Hakkari Gazi İlkokulu ve Ortaokulu'nda karne dağıtım törenine katıldı. Ayrıca, Gazi Özel Eğitim Anaokulu'nu ziyaret eden Vali Çelik, özel öğrencilerle bir araya geldi. Vali Çelik, okulların engelli çocuklar için önemli bir hizmet olduğunu belirterek, öğretmenlere teşekkür etti ve öğrencilere huzurlu bir tatil diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz ise öğrenci ve öğretmenlere karne sonrası ailelerinin olumlu bir tutum sergilemelerini ve çocuklarına destek olmalarını tavsiye etti.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, “Huzurlu ve başarılı bir eğitim dönemini geride bıraktık” dedi. Hakkari’de 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. döneminin bitmesiyle birlikte Vali Çelik, Vali Yardımcısı Furkan Berber ve İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Hakkari Gazi İlkokulu ile Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Burada öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Vali Çelik, ayrıca yakın zamanda hizmete giren Gazi Özel Eğitim Anaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Vali Çelik, yaptığı konuşmada, Hakkari’ye kazandırılan bu okulun önemini vurguladı ve özel öğrencilere verilen eğitimin tüm öğrencilerin başarabileceği inancına dayandığını belirtti.

Vali Çelik ayrıca, Hakkari’de başlatılan okuma yazma seferberliğinin başarılı olduğunu ve bu başarıda öğretmenlerin büyük emeği olduğunu ifade etti. Öğretmenlik mesleğinin değerini vurgulayan Vali Çelik, eğitimde rol alan herkesin katkısına teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz da il genelindeki 453 okulda 66 bin 436 öğrencinin karne aldığını ve 4 bin 119 öğretmenin tatil için mesaiye ara verdiğini söyledi. Yılmaz, anne babaların çocuklarına karşı olumlu ve tebrik edici bir tutum sergilemeleri gerektiğini vurgulayarak, çocukların güçlü yönlerinin öne çıkarılması ve olumlu davranışlarının desteklenmesi gerektiğini belirtti. Ailelerin çocuklarıyla birlikte aktivitelere katılmasının da önemli olduğunu dile getiren Yılmaz, Vali Ali Çelik’e ve tüm eğitim paydaşlarına teşekkür etti ve öğretmenler ile öğrencilerin huzurlu bir tatil geçirmelerini diledi.

Hakkari Valisi Ali Çelik, ZOOM üzerinde görüştüğü 5 bin öğretmene minnettar kaldı

Sıradaki haber:

Hakkari Valisi Ali Çelik, ZOOM üzerinde görüştüğü 5 bin öğretmene minnettar kaldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.