h Dolar 34,2908 % 0.09
h Euro 37,0037 % 0.09
h Sterlin 44,4915 % -0.04
h Altın (Gr) 3.131,38 %0,12
h BIST100 8.736,74 %-1,15
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Vali Dağlı, öğrencilerin karne heyecanına katıldı ve onları kutladı

Vali Dağlı, öğrencilerin karne heyecanına katıldı ve onları kutladı

Çorum Valisi Dağlı, Çorum'daki 89 bin öğrencinin karne sevincine ortak oldu. Anaokulu ve 1. sınıfları ziyaret eden Vali Dağlı, öğrencilere karnelerini dağıtarak onlarla sohbet etti. Çorum'da toplamda 89 bin öğrencinin eğitim gördüğü belirtilirken, Vali Dağlı birinci sınıf öğrencilerinin karne heyecanına ortak olmak amacıyla burada olduklarını ve öğrencilere başarılar dilediklerini ifade etti. Karne törenine Belediye Başkanı ve İl Milli Eğitim Müdürü de katıldı.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, ilkokul öğrencilerinin karne heyecanına katıldı

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi ve Çorum’da 89 bin öğrenci karne sevinci yaşadı. Mevlana İlkokulu’nda düzenlenen bir programda öğrencilere karne dağıtan Çorum Valisi Dağlı, ana sınıfı ve 1. sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini verdi ve çocuklarla yakından ilgilendi.

Vali Dağlı, Çorum’da bu yıl ilk ve ortaokul ile lise düzeyinde 89 bin öğrencinin eğitim gördüğünü açıkladı. Karne töreninde bulunan Vali Dağlı, “Bu yıl birinci sınıfta eğitim gören 6 bin 700 öğrencimiz, ilk kez karne heyecanı yaşıyor. İlk sınıf öğrencilerinin bu heyecanına ortak olmak amacıyla buradayız. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Karne törenine Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek de katıldı.

Siirt Belediyesi Minik Adımlar Kreşinde Öğrenciler, Karne Heyecanını Yaşadı

Sıradaki haber:

Siirt Belediyesi Minik Adımlar Kreşinde Öğrenciler, Karne Heyecanını Yaşadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.