h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Yalova Belediyesi, üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulunuyor!

Yalova Belediyesi, üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulunuyor!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Kampüsü'nde öğrencilere çorba ikram etti. Yalova Belediyesi tarafından sınav haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Başkan Tutuk'a Yalova Üniversitesi Rektörü de eşlik etti. Gençlere moral vermek amacıyla düzenlenen çorba dağıtımı öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Tutuk, öğrencilere başarılar diledi ve üniversite ile olan işbirliklerinin devam edeceğini belirtti.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Kampüsü’nün girişinde öğrencilere sıcak çorba ikramında bulundu. Yalova Belediyesi, sınav haftası nedeniyle kampüs girişinde bir stant kurarak öğrencilere çorba dağıttı. Bu etkinlikte Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı da Başkan Tutuk’a eşlik etti. Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen dağıtımlar öğrencilerin yüzünü güldürdü ve içini ısıttı. Başkan Tutuk, sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Tutuk, Yalova Belediyesi olarak üniversite ile işbirliği içerisinde olduklarını vurguladı. Yalova Üniversitesi’nin şehirle bütünleştiğini belirten Tutuk, gençlere çeşitli projeler ve yatırımlarla destek verdiklerini ifade etti. Her bir öğrencinin hem birer misafirleri olduğunu hem de Yalova’nın elçileri olduklarını söyleyen Tutuk, öğrencilere her zaman sevgiyle yaklaştıklarını ve destek verdiklerini söyledi. Bugünkü etkinlikte ise öğrencilere sınav haftası boyunca çorba ikramında bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Öğrencilerin rahat ve sağlıklı bir şekilde eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için ellerinden geleni yapmayı sürdüreceklerini vurgulayan Tutuk, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ifade etti.

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde Kütahya Tasarım Teknokent Genel Kurul Toplantısı Düzenlendi

Sıradaki haber:

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde Kütahya Tasarım Teknokent Genel Kurul Toplantısı Düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.