h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Yeni doçentler, akademik mesleklerine cüppelerini giyerek adım attılar

Yeni doçentler, akademik mesleklerine cüppelerini giyerek adım attılar

Bayburt Üniversitesi'nde yeni atanan akademisyenler, cübbelerini giyerek resmi törende tebrik edildi. Rektör Türkmen, konuşmasında, akademik başarının kurumsal performansla ilişkili olduğunu ve bunun gelecek hedefler için güvence olduğunu belirtti. Törende fotoğraf çekimi yapıldıktan sonra tören sona erdi. Törende, çeşitli bölümlerde görev yapacak olan birçok akademisyen yer aldı.

Üniversitemizde yeni atanan akademisyenler doçent unvanlarını aldılar. Bâbertî Külliyesi Senato Toplantı Salonunda düzenlenen törende, doçentlik cübbesini giyen akademisyenleri Rektör Türkmen tebrik etti. Rektör Türkmen, bir konuşma yaparak kariyer hedefleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kendi sözlerinde, akademisyenlerin kurumsal ve bireysel performanslarının birlikte uyum sağladığını belirterek, “Kurum içindeki başarılı performanslar, toplu kariyerimizin yönünü belirliyor. Nitelikli kariyer yükselmesi için önemsediğimiz akademik performans, motivasyon kaynağı haline geldi. İnsan kaynaklarımızın kalitesindeki bu güçlenme, gelecekteki hedeflerimizin de güvencesi oldu. Bugün burada bulunan tüm kariyer paydaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının sürekli olması için birlikte hareket etmekten onur duyacağımı ifade etmek istiyorum” dedi.

Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve kariyerle ilgili sohbetin ardından sona erdi. Törende, İlahiyat Fakültesi’ne Temel İslam Bilimleri Tefsir Anabilim Dalı’na atanan Doç. Dr. Abdussamet Varlı, Doç. Dr. Yusuf Topyay, Arap Dili ve Belâgatı Anabilim Dalına atanan Doç. Dr. Numan Çakır, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Bilimleri Anabilim Dalı’na atanan Doç. Dr. Fatih Kaya, Eğitim Fakültesi’ne Türkçe ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalına atanan Doç. Dr. Kürşad Kara, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’ne atanan Doç. Dr. Mustafa Demir, Spor Bilimleri Fakültesi’ne Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi Anabilim Dalı’na atanan Doç. Dr. Ferhat Güder, Rekreasyon Bölümü’ne Rekreasyon Anabilim Dalı’na atanan Doç. Dr. Mevlüt Gönen, Mühendislik Fakültesi’ne Gıda Mühendisliği Bölümü’ne Gıda Güvenliği Anabilim Dalı’na atanan Doç. Dr. Aybike Kamiloğlu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’na Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Posta Hizmetleri Programı’na atanan Doç. Dr. İbrahim Durmuş, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na Tıbbî Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbî Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı’na atanan Doç. Dr. Sevgi Karabulut Uzunçakmak ve Aydıntepe Meslek Yüksekokulu’na Gıda İşleme Bölümü’ne Gıda Teknolojisi Programı’na atanan Doç. Dr. Naciye Kutlu Kantar yer aldı.

Çorlu’da düzenlenen 100. Yıl Liseler Satranç Turnuvası sonuçlandı

Sıradaki haber:

Çorlu’da düzenlenen 100. Yıl Liseler Satranç Turnuvası sonuçlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.