h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • YENİMEK, ikinci dönem için kayıtlara başladı

YENİMEK, ikinci dönem için kayıtlara başladı

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK), 2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem kurs kayıtlarını başlattı. İlçe sakinlerine giyim üretim teknolojisi, seramik ve cam teknolojisi, resim, el sanatları gibi farklı branşlarda eğitim veren YENİMEK, bilgisayar kullanımı, dijital okuryazarlık, diksiyon gibi yeni branşlara kayıt alıyor. YENİMEK, 21 farklı noktada 30 bin üyeye eğitim hizmeti sunuyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede kültür, sanat ve eğitime büyük önem verdiklerini belirterek YENİMEK merkezlerinin yoğun talep gördüğünü söyledi. Kurslara kayıt olmak isteyenler, telefon, internet veya kurs merkezlerinden işlemlerini hızlıca yapabilirler.

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK), Yenimahallelilere meslek edinme ve kişisel gelişim fırsatı sunuyor. Yeni eğitim öğretim yılı ikinci döneminde kurs kayıtları başladı ve dersler 5 Şubat’ta başlayacak.

YENİMEK, giyim üretim teknolojisi, seramik ve cam teknolojisi, resim, el sanatları gibi çeşitli branşlarda eğitim veriyor. Bunun yanı sıra bilgisayar kullanımı, dijital okuryazarlık, diksiyon, spikerlik ve sunuculuk, ilk yardım, emlak danışmanlığı, mantar yetiştiriciliği gibi alanlarda da yeni kayıt alıyor. İlçe sakinleri, YENİMEK merkezlerinde eğitim alma imkanına sahip olacaklar.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle sakinlerine kişisel gelişim ve meslek edinimi için 21 farklı noktada hizmet verildiğini belirtti. 300 öğretmenin 30 bin üyeye meslek edinme ve hobi kursu sunduğunu aktaran Yaşar, YENİMEK’in hobi kurslarından ziyade aynı zamanda meslek edindirme kursları olduğunu vurguladı. YENİMEK merkezlerinin ilçe genelinde büyük talep gördüğünü söyleyen Yaşar, Yenimahalle’nin kültür, sanat ve eğitime büyük önem verdiğini ve bu konuda örnek bir ilçe olduğunu ifade etti.

YENİMEK kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar, 344 08 98/6474 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilir, online kayıt oluşturmak için www.yenimahallekultur.com adresini ziyaret edebilir veya ikamet ettikleri en yakın kurs merkezine başvurabilirler.

Nevşehir’de Medicana Grup’un MBA Okulları ile Kalite Buluşuyor!

Sıradaki haber:

Nevşehir’de Medicana Grup’un MBA Okulları ile Kalite Buluşuyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.