h Dolar 34,0760 % 0.16
h Euro 38,0954 % 0.16
h Sterlin 45,3199 % -0.05
h Altın (Gr) 2.834,81 %0,21
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Yıldırımlı çocuklar karne sürpriziyle ödüllendirildi

Yıldırımlı çocuklar karne sürpriziyle ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, ara tatilde Yıldırımlı öğrencilere ücretsiz olarak Cazibe Merkezi Tünel Akvaryumu'nu açıyor. Öğrenciler, karnelerini getirerek akvaryumu ziyaret edebilecek ve binlerce su canlısını yakından gözlemleme şansı bulabilecekler. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocukları sömestr tatilinde unutmadıklarını ve onları akvaryuma beklediklerini belirtti.

Yıldırım Belediyesi, Cazibe Merkezi Tünel Akvaryumu’nu yarıyıl tatili süresince öğrencilere ücretsiz olarak açıyor.

Yıldırım Belediyesi, “Karne Sizden Akvaryum Bileti Bizden” sloganıyla ara tatilde Yıldırımlı çocuklara Cazibe Merkezi Tünel Akvaryumu’nu ücretsiz olarak sunuyor. Sömestr tatili boyunca karne getiren öğrenciler, kentin tek tünel akvaryumunda su canlılarını yakından görebilecek. Bin metrekarelik alana sahip olan gölet akvaryumda, 5 bin yetişkin ve 20 bin yavru Koi Balığı bulunuyor.

25 metre uzunluğundaki su tünel akvaryumunun girişinde timsah balığı, kırmızı kuyruk kedi balığı ve vatoz gibi su canlıları da mevcut. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yoğun bir eğitim dönemini geride bırakan öğrencileri sömestr tatilinde de unutmadıklarını belirterek, “Çocuklarımızın bir dönemin yorgunluğunu atabilmesi ve su canlılarını yakından görebilmesi için Cazibe Merkezi Tünel Akvaryumuna tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Köyceğiz’de düzenlenen “En İyi Cümle Yarışması”nda birinci olan kişinin adı “Bolat” oldu

Sıradaki haber:

Köyceğiz’de düzenlenen “En İyi Cümle Yarışması”nda birinci olan kişinin adı “Bolat” oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.