h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Yılmaz: “Lise ve üniversite yolculuklarında gençlerimize destek oluyoruz, geleceğimize sahip çıkıyoruz”

Yılmaz: “Lise ve üniversite yolculuklarında gençlerimize destek oluyoruz, geleceğimize sahip çıkıyoruz”

Mersin'in Toroslar ilçesinde bulunan Toroslar Akademi Merkezi, Atsız Afşın Yılmaz tarafından başlatılan bir proje olup ücretsiz eğitim imkanı sunmaktadır. Öğrencilere deneyimli eğitim kadrosuyla birlikte test teknikleri ve deneme sınavları da sunulmaktadır. Aynı zamanda rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri ile etüt çalışmaları da gerçekleştirilmektedir. Bu proje ile gençlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları hedeflenmektedir.

Mersin’in Toroslar ilçesinde bulunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın başlattığı “eğitimde fırsat eşitliği” ilkesiyle gerçekleşen projelerinden biri olan Toroslar Akademi Merkezi, öğrencilere ücretsiz hizmet sunmaya devam ediyor. Sağlık Mahallesi’nde yer alan Toroslar Akademi binasında verilen eğitimlerde, deneyimli bir öğretmen kadrosu eşliğinde öğrenciler, uygulamalı test çözme tekniklerini öğrenmenin yanı sıra bilgilerini deneme sınavlarıyla ölçme imkanı da buluyor. 8. ve 12. sınıf öğrencileri için her hafta sonu Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlık deneme sınavları düzenleniyor. Ayrıca öğrenciler, derslerin ardından koçluk sistemi ile etüt çalışmalarına katılıyorlar. Başkan Yılmaz, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerin heyecanını paylaştıklarını ve Toroslar Akademi projesiyle gençlerin yanlarında olduklarını belirtti. Gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlama hedefi güttüklerini ifade eden Yılmaz, “Gençlerimizin istedikleri üniversite ve bölümleri kazanmaları en büyük arzumuz” dedi.

Ağrı Valisi’nin Eşi Öğretmen Neslihan Gül Koç, Bir Kız Çocuğunu Daha Okula Kazandırdı

Sıradaki haber:

Ağrı Valisi’nin Eşi Öğretmen Neslihan Gül Koç, Bir Kız Çocuğunu Daha Okula Kazandırdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.