h Dolar 34,2466 % -0.1
h Euro 37,0897 % -0.1
h Sterlin 44,5530 % 0.53
h Altın (Gr) 3.015,74 %0,78
h BIST100 8.874,96 %1,84
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Yozgat ilindeki okul inşaatları hız kesmeden devam ediyor

Yozgat ilindeki okul inşaatları hız kesmeden devam ediyor

Yozgat'ta Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen okul inşaatı çalışmaları kapsamında 8 okul tamamlandı ve öğrencilere hizmet vermeye başladı. 20 okulda çalışmalar devam ederken, 2 okulun ihale süreci ise devam ediyor. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, eğitim konusunda şehre her türlü desteğin verildiğini ve okul binalarının yenilenerek kapasitelerin artırıldığını belirtti. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında 8 okulun tamamlanmasının yanı sıra diğer okullarda ise çalışmaların sürdüğü ifade edildi. Yozgat'ın eğitimde tercih edilen bir il olması için çaba sarf edildiği vurgulandı ve desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e teşekkür edildi.

Yozgat ilinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen okul inşaatı çalışmaları kapsamında 8 okul tamamlanarak eğitim-öğretime başladı. Ayrıca il genelinde halen devam eden 20 okul inşaatı bulunurken, 2 okulun ise ihale süreci devam etmektedir.

Vali Mehmet Ali Özkan, Yozgat’a eğitim konusunda her türlü desteği verdiklerini ve öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için çalıştıklarını belirtti. Ayrıca Vali Özkan, Yozgat’ta okul binalarının yenilenmesiyle yapılan en büyük yatırımın, kentteki tüm okulların yenilendiğini ve kapasitelerinin artırıldığını vurguladı.

Vali Özkan, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Yozgat genelinde 30 okulun inşa edilmeye başlandığını da hatırlatarak, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında 8 okulun tamamlanarak eğitime açıldığını ifade etti. Halen 20 okulda inşaat çalışmalarının sürdüğünü ve 2 okulun ihale sürecinin devam ettiğini belirten Vali Özkan, Yozgat’ın tercih edilen bir eğitim merkezi haline gelmesi için çalıştıklarını da vurguladı.

Vali Özkan ayrıca, bu önemli eğitim yatırımlarının ilimize kazandırılmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Odunpazarı Belediyesi, kreşlerde enerji tasarrufunu sağlamak için bilgilendirme programı düzenledi

Sıradaki haber:

Odunpazarı Belediyesi, kreşlerde enerji tasarrufunu sağlamak için bilgilendirme programı düzenledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.