h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • ZBEÜ’de “Akademik Yükseltme ve Başarı Ödül Töreni” düzenlendi

ZBEÜ’de “Akademik Yükseltme ve Başarı Ödül Töreni” düzenlendi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, 2015 yılından bu yana ilk defa "Akademik Yükseltme ve Başarı Ödül Töreni" düzenlendi. Törende üniversitenin başarıları ve akademisyenlerine verilen ödüller vurgulandı. Rektör İsmail Hakkı Özölçer, üniversitenin ulusal ve uluslararası alanda tanınmasının kendilerine güç verdiğini belirtti. Ayrıca, ZBEÜ'nün kuruluş yılının 1924 olarak kabul edildiği müjdesi verildi. Tören sonunda akademisyenlere profesörlük ve doçentlik belgelerinin yanı sıra teşekkür belgeleri ve plaketler takdim edildi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, 2015 yılından sonra ilk kez “Akademik Yükseltme ve Başarı Ödül Töreni” düzenledi. Tören, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, rektör yardımcıları, akademisyenler ve ailelerinin katılımıyla Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı ve ZBEÜ Devlet Konservatuvarı Akademik Orkestrası tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Rektör Özölçer, törende yaptığı konuşmada, ZBEÜ’nün kuruluşundan bu yana birçok mezun verdiğini ve öğrencilere eğitim vermeye devam ettiğini belirtti. Üniversitenin başarılı ilerlemesine vurgu yapan Özölçer, ZBEÜ’nün birçok alanda ulusal ve uluslararası alanda tanınması için çaba harcadıklarını ifade etti. Ayrıca, ZBEÜ öğretim üyelerinin aldığı ödüller ve başarılar hakkında bilgi verdi. Özölçer, ZBEÜ’nün tarihine de değinerek, kuruluş yılının 1924 olarak kabul edildiğini duyurdu ve bu durumun Üniversite ve şehir için önemli bir gelişme olduğunu belirtti.

Törenin devamında, “100. Yıl Marşı” yarışmasında birincilik ödülü kazanan Doç. Dr. İlker Kömürcü’ye takdir belgesi verildi. Ayrıca, patentleri tescillenen akademisyenlere, yayınlarıyla başarı elde edenlere, uluslararası etkili bilim insanları listesine giren akademisyenlere ve proje destekleri kazananlara teşekkür belgeleri ve plaketler takdim edildi. Tören, akademik başarı gösteren akademisyenlere profesörlük ve doçentlik belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

ZBEÜ’nün düzenlediği “Akademik Yükseltme ve Başarı Ödül Töreni”, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi ve günün anısına bir anı olarak kaydedildi.

Genç liderler, liderlik sunumlarında mücadele ederek birinci olmak için yarıştı

Sıradaki haber:

Genç liderler, liderlik sunumlarında mücadele ederek birinci olmak için yarıştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.