h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Adana’nın ünlü tatlıcısı her gece kalabalığı sel alıyor

Adana’nın ünlü tatlıcısı her gece kalabalığı sel alıyor

Adana'da bulunan Zeynep Usta adlı tatlıcı, her akşam Adanalılar ve şehir dışından gelen müşterilerin akınına uğruyor. Patentlenen Adana Bombası ve birçok lezzetli tatlı seçeneğiyle büyük ilgi gören Zeynep Usta, kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerden tam not alıyor. Çeşitli çeşit katmer ve özel ürünlerin bulunduğu tatlıcı, Adanalıların tatlılara olan sevgisiyle biliniyor ve misafirleri bekliyor.

Adana’daki tatlıcı Zeynep Usta her akşam yoğun ilgi görüyor.

Adana’nın Seyhan ilçesinde bulunan Zeynep Geyik’in işlettiği Zeynep Usta, her akşam hem Adanalıları hem de şehir dışından gelen müşterilerini ağırlıyor. Türkiye Patent ve Marka Kurumu tarafından patenti alınan Adana Bombası ve birçok tatlı, müşteriler tarafından oldukça beğeniliyor.

Zeynep Geyik, “Adanalılar kaliteli hizmet için bizi tercih ediyorlar. Çeşitli katmerlerimiz ve özel ürünlerimiz mevcut. Adanalılar tatlıyı çok seviyorlar ve misafirlerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Hurma pekmezi üretiminde 100 yıldır değişmeyen bir yöntem kullanılıyor

Sıradaki haber:

Hurma pekmezi üretiminde 100 yıldır değişmeyen bir yöntem kullanılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.