h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Bakan Özhaseki: Değişimi Anlamamak Durumumuzu Kötüleştirir

Bakan Özhaseki: Değişimi Anlamamak Durumumuzu Kötüleştirir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, günümüzde hızla değişen bir dönemde olduğumuza dikkat çekti. Bu kritik süreçte hepimize düşen sorumlulukları değerlendiren Bakan, değişimi anlamamızın önemine vurgu yaptı.

Bakan Özhaseki, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri’nde hayırsever bir aile tarafından bağışlanan ‘Da Vinci’ adlı robotik cerrahi sistemi açılış törenine iştirak etti. Konuşmasında, Kayseri’nin hayırsever bir şehir olduğunu vurgulayan Özhaseki, Erciyes Üniversitesi’nin tarihi kökenlerinden bahsederek, büyüklerin üniversite kuruluş törenine yürüyerek katıldığını anlattı. Üniversitenin bugünkü başarılarına dikkat çeken Bakan, Kayseri’nin gelişiminde üniversitenin etkisinin sadece tıp alanında değil, genel olarak her alanda olduğunu belirtti.

Bakan Özhaseki, günümüzde hızla yaşanan değişime dikkat çekerek, herkesin bu değişimi anlaması gerektiğini ifade etti. Değişimi anlamamanın durumu kötüleştireceğini belirten Özhaseki, bu durumun sadece siyasetçiler ve bilim insanları için değil, herkes için geçerli olduğunu vurguladı. Tıp alanındaki gelişmeleri takip etmenin önemine değinen Bakan, Erciyes Üniversitesi’nin bu alandaki başarılarına ve katkılarına övgülerle devam etti.

Özhaseki, programın ardından bir başka hayırsever tarafından ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri’ne yapılacak tıbbi cihaz bağışlarının protokol imza törenine katıldı.

Enterprise, Türkiye’den Halka Arz İçin Hazırlıklara Başlıyor: İşte Detaylar

Sıradaki haber:

Enterprise, Türkiye’den Halka Arz İçin Hazırlıklara Başlıyor: İşte Detaylar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.