h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Bakan Yardımcısı Çam: “Bugün bu ülke bir Selçuk Bayraktar çıkarttığı için binlerce askerimizin şehadeti engelleniyor”

Bakan Yardımcısı Çam: “Bugün bu ülke bir Selçuk Bayraktar çıkarttığı için binlerce askerimizin şehadeti engelleniyor”

Ankara Ticaret Odası'nın düzenlediği "Portfolyo Günleri" etkinliğinde konuşan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Türkiye'nin Selçuk Bayraktar gibi başarılı isimler çıkarması sayesinde binlerce askerin şehit olmasının engellendiğini belirtti. Bakan Yardımcısı Çam, Türkiye'nin farklı alanlarda üstünlüğünü sürdürmek için çalışmaların devam edeceğini ve son dönemde kaydedilen ihracat ve turizm başarılarına dikkat çekti.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Ankara Ticaret Odası’nın düzenlediği “Portfolyo Günleri” etkinliğinde yaptığı konuşmada, “Bugün bu ülke bir Selçuk Bayraktar çıkarttığı için binlerce askerimizin şehadeti engelleniyor” ifadelerini kullandı. ATO’nun ATO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe reklam ve tasarım alanlarında eğitim gören üniversite öğrencileri ve sektör temsilcileri katıldı. Etkinlik, İstiklal Marşı’nın okunması ve şehitlerin anılmasıyla başladı ve Bakan Yardımcısı Çam’ın ve ATO Meclis Başkanı Deryal’ın konuşmalarıyla devam etti. Bakan Yardımcısı Çam, Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde mücadele etme zamanının geldiğini vurgulayarak, sanayi, yazılım, tasarım, diplomasi, siyaset, ekonomi ve ticaret gibi alanlarda üstünlüğün devam etmesi için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti. Ayrıca, Türkiye’nin Selçuk Bayraktar gibi başarılı kişilere sahip olmasıyla binlerce askerin şehit olmasının önüne geçildiğini ve ülkenin birçok alanda üstünlük elde edebildiğini söyledi. Türkiye’nin ihracatta rekor kırdığını vurgulayan Çam, turizm alanında da gastronomi, film sektörü, festivaller, kültürel zenginlikler ve müzeler gibi pek çok alanda çalışmalar yapıldığını ifade etti. Turizm sektöründeki büyümeyi desteklemek için yatırımların geliştirilmesi gerektiğini belirtti.

Vali Turan, Dilucu Gümrük Kapısı’nda denetlemelerde bulundu

Sıradaki haber:

Vali Turan, Dilucu Gümrük Kapısı’nda denetlemelerde bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.