h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Balıkesir’deki kırsal üreticilere aşıların ücretsiz sağlanması planlanıyor

Balıkesir’deki kırsal üreticilere aşıların ücretsiz sağlanması planlanıyor

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Kepsut ilçe Belediye Başkanlığı arasında ücretsiz aşı temini ve uygulaması için iş birliği protokolü imzalandı. Kepsut ilçesinde yapılacak programlı aşılamalarda üreticilerden aşı bedeli ve uygulama ücreti alınmayacak. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, tarıma destek vermek için çeşitli çalışmalar yapacaklarını belirtti. Protokol imza törenine Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Faruk Öksüz de katıldı.

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Balıkesir’in Kepsut ilçe Belediye Başkanlığı arasında, Hayvan Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele Programı Kapsamında ücretsiz aşı temini ve uygulanması için 3. ortak hizmet ve iş birliği protokolü imzalandı.

Kepsut ilçesinde gerçekleştirilecek programlı aşılama faaliyetlerinde, yetiştiricilerden herhangi bir aşı bedeli veya uygulama ücreti talep edilmeyecek. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, üretim gücünün her yönüyle artmasını sağlamak amacıyla çeşitli desteklerin devam edeceğini belirterek, tarıma yönelik kapsamlı çalışmalarıyla ayrıca destek vereceklerini ifade etti. İmza töreni, Kepsut Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşti ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Faruk Öksüz katıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’a sağladığı destekler için teşekkürlerini iletti.

Akdeniz Belediyesi, yeni asfalt plent tesisiyle enerji maliyetlerinden yüzde 40 tasarruf sağladı.

Sıradaki haber:

Akdeniz Belediyesi, yeni asfalt plent tesisiyle enerji maliyetlerinden yüzde 40 tasarruf sağladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.