h Dolar 34,1529 % -0.06
h Euro 38,1517 % -0.06
h Sterlin 45,2734 % -0.55
h Altın (Gr) 2.869,76 %-0,17
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Başkan Günel, kapalı pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Başkan Günel, kapalı pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kapalı Pazar Yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Günel, asansörün yenilenerek yakın zamanda hizmete açılacağını belirtti.

Başkan Ömer Günel, Kapalı Pazar Yerini ziyaret etti ve incelemelerde bulundu. Tezgahların haftada 4 gün kurulduğu bu alandaki asansörün tamamen yenilenerek yakın zamanda hizmete açılacağını duyurdu. Başkan Ömer Günel, Hacıfeyzullah Mahallesi’nde bulunan ve Kuşadası’nın en yoğun alışveriş yapılan yerlerinden biri olan Kapalı Pazar Yeri’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, hemşehrilerine sıcak çorba ikram etti ve ardından tezgahları gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Günel, fiyat etiketlerini kontrol etti ve Kuşadalıların sorunlarını dinledi. Kuşadası Belediyesi tarafından daha önce gerçekleştirilen çalışmalarla eksikliklerin giderildiğini belirten Başkan Günel, esnaf ve vatandaşların konforlu, hijyenik ve güvenli bir ortamda alışveriş yapmalarının önemli olduğunu vurguladı. Yeni bakım çalışmaları hakkında bilgi veren Günel, Kapalı Pazar Yerinde bulunan asansörün tamamen yenileneceğini ve en kısa sürede hizmete açılacağını dile getirdi.

Et Tanzim Satış Noktası’nda 2024’te de Etin Kilo Fiyatı Aynı Kaldı

Sıradaki haber:

Et Tanzim Satış Noktası’nda 2024’te de Etin Kilo Fiyatı Aynı Kaldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.