h Dolar 34,1261 % 0.29
h Euro 38,1230 % 0.29
h Sterlin 45,4844 % 0.36
h Altın (Gr) 2.874,69 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Başkan Seçer: Uluslararası pazarlarda rekabet eden vizyonlu iş insanlarına sahip olmak, bizim için bir zorunluluk

Başkan Seçer: Uluslararası pazarlarda rekabet eden vizyonlu iş insanlarına sahip olmak, bizim için bir zorunluluk

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin'deki iş insanlarının ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını söyledi. Seçer, vizyonlu yöneticilerle yönetilmek gerektiğini belirterek, yerinde durmanın geride kalmak anlamına geldiğini vurguladı. Mersin'in sürekli gelişen ve zengin bir kent olduğunu söyleyen Seçer, MESİAD tarafından düzenlenen '13. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni'ne katıldı ve 'Yılın Sosyal Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iş insanlarının önemine vurgu yaparak, ülkenin vizyonlu yöneticilerle yönetilmesi gerektiğini belirtti. Seçer, Mersin’in üreten ve zengin bir kent olduğunu söyledi. Başkan Seçer, MESİAD tarafından düzenlenen ’13. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni’ne katıldı ve ‘Yılın Sosyal Belediyecilik Ödülü’ne layık görüldü. Törende konuşan Seçer, Mersin’in Türkiye’nin bir özeti olduğunu ifade etti ve kentte sürekli gelişimin, üretimin ve ticaretin olduğunu vurguladı. Ayrıca, vizyonlu iş insanlarıyla uluslararası piyasalarda rekabet etmek ve sürekli gelişen bir ülke olmanın önemine değindi. Başkan Seçer, kent yönetiminde vizyonun ve kaliteli insan kaynağının önemine dikkat çekti ve müzakere ve istişare ile başarıya ulaşmanın önemini vurguladı. MESİAD Başkanı Hasan Engin ise MESİAD’ın işsizlikle mücadelede ve projeler üretmede önemli bir rol oynadığını söyledi. Ayrıca, Mersin’in kentsel dönüşüm ve ulaşım gibi acil sorunlarının çözülmesinin bölge ekonomisini geliştireceğine dikkat çekti.

2. Organize Sanayi Bölgesi işletme kuruluş toplantısı gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

2. Organize Sanayi Bölgesi işletme kuruluş toplantısı gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.