h Dolar 34,0901 % -0.06
h Euro 38,0904 % -0.06
h Sterlin 45,5746 % -0.14
h Altın (Gr) 2.882,79 %0,28
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “TBMM’ye sunulacak ilave artışlar emeklimiz için hayırlı olsun”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “TBMM’ye sunulacak ilave artışlar emeklimiz için hayırlı olsun”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaşlarına yapılan artışları memnuniyetle karşıladığını belirtti. Yılmaz, TBMM'ye sunulacak olan ilave artışların yıl boyunca mevcut enflasyonun üzerinde olduğunu ifade ederek, emeklilerin refah seviyesinin artacağını söyledi. Ayrıca Yılmaz, enflasyonla mücadele sürecinde emeklilerin yanında olacaklarını ve tüm imkanlarını kullanarak refah artışının sağlanacağını da vurguladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaşlarına yapılan artışları memnuniyetle karşıladığını belirterek, bu konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve Meclis’e sunulacak olan ilave artışların emekliler için hayırlı olmasını diledi. Yılmaz, bu artış oranlarının sadece ilk 6 ay için geçerli olduğunu ve bu oranların yıllık beklenen enflasyonun üzerinde olduğunu belirtti. Temmuz ayında gerçekleşecek yasal artışlar ile birlikte, yıllık artış oranlarının tüm emekli kesimleri için denk hale geleceğini ve daha yüksek seviyelere çıkacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, enflasyonla mücadele sürecinde emeklilerin yanında olacaklarını vurguladı. Ayrıca, ülkenin istikrar içinde büyüdüğü sürece, toplumun her kesimine olduğu gibi emeklilere de daha fazla ve kalıcı refah artışı sağlanacağını belirtti.

(haber başlığı için): “Emekli Maaşlarına Yapılan Artışlar İçin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan Memnuniyet Duyan Açıklama”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Daha düşük artış alan SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz için yüzde 5 artış daha yapıyoruz. SSK Bağkur emeklilerimizin Ocak 2024’ten itibaren 6 aylık artış oranı yüzde 42,6’ya yükseliyor”

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Daha düşük artış alan SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz için yüzde 5 artış daha yapıyoruz. SSK Bağkur emeklilerimizin Ocak 2024’ten itibaren 6 aylık artış oranı yüzde 42,6’ya yükseliyor”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.