h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nda “2024 Yılında Finansal Beklentiler” konulu toplantı düzenlendi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nda “2024 Yılında Finansal Beklentiler” konulu toplantı düzenlendi.

Diyarbakır'da DTSO ve Türkiye İş Bankası'nın ortaklaşa düzenlediği "2024 Yılı Finansal Beklentiler" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yerlikaya ve diğer yetkililer katıldı. Toplantıda Türkiye'nin finansal durumu ve gelecek beklentileri hakkında uzmanların sunum yapacağı belirtildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, ucuz maliyetli para bulmanın önemine dikkat çekerek, uzmanların sunumlarından sonra daha temkinli yatırımlar yapacaklarını söyledi. Türkiye İş Bankası Yatırım Anadolu Direktörü Serdar Akıner ise katılımcılarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Toplantı, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ve Türkiye İş Bankası, “2024 Yılı Finansal Beklentiler” bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. DTSO Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yerlikaya ve diğer önemli isimler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Mehmet Kaya, finansal gelişmelerle ilgili değerli uzmanların sunum yapacağını belirterek, finansal erişim ve uygun maliyetli kaynak bulmanın önemine dikkat çekti. Toplantıda yapılacak sunumlar ve uzmanların öngörüleri doğrultusunda daha dikkatli yatırımlar yapacaklarını ifade eden Kaya, ekonomik sorunlarla ilgili somut adımlar atmanın önemine vurgu yaptı. Türkiye İş Bankası Yatırım Anadolu Direktörü Serdar Akıner ise DTSO ve farklı sektörlerden firmaların temsilcileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Akıner, sermaye piyasalarında başarının en etkili yolunun güncel bilgiye sahip olmak olduğunu vurgulayarak, bu bilinci paylaşmak amacıyla uzmanlıklarını ve güncel bilgiyi aktarmacı bir şekilde kullanacaklarını söyledi. Bilgilendirme toplantısı, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

Muğla ilinde bulunan 4 mezbahada, 2023 yılında tam olarak 15 bin 565 adet büyükbaş hayvan kesimi gerçekleştirildi.

Sıradaki haber:

Muğla ilinde bulunan 4 mezbahada, 2023 yılında tam olarak 15 bin 565 adet büyükbaş hayvan kesimi gerçekleştirildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.