h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Emet’te koyun ve keçi yetiştiren 18 çiftçiye kırkım makinesi hediye edildi

Emet’te koyun ve keçi yetiştiren 18 çiftçiye kırkım makinesi hediye edildi

Emet Kaymakamlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen "Koyun Kırkım Makinesi" projesi kapsamında 18 üreticiye koyun kırkım makinesi dağıtıldı. Proje, hayvan sağlığı ve refahını artırmayı amaçlamakta olup, üreticileri sürü yöneticisi kurslarına teşvik etmektedir. Dağıtım törenine Emet Kaymakamı, İl Genel Meclisi Üyesi ve diğer yetkililerin yanı sıra üreticiler de katıldı.

Emet Kaymakamlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen “Koyun Kırkım Makinesi” projesi kapsamında, 18 üreticiye koyun kırkım makinesi dağıtıldı.
Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde gerçekleşen makine dağıtım törenine Emet Kaymakamı Furkan Seyman, İl Genel Meclisi Üyesi Halil Mallı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Coşkun, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Metin Koç ve üreticiler katıldı.
Proje kapsamında, son üç yıl boyunca düzenli olarak SGK ödemelerini yapan, 100 anaçtan fazla koyun ve keçiye sahip olan üreticilere, hayvan sağlığı ve refahını artırmak, sürü yöneticisi kurslarına teşvik amacıyla makine dağıtımı yapıldı.

Samsun’a 7. kez uğrayan Kruvaziyer gemisi

Sıradaki haber:

Samsun’a 7. kez uğrayan Kruvaziyer gemisi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.