h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Enterprise, Türkiye’den Halka Arz İçin Hazırlıklara Başlıyor: İşte Detaylar

Enterprise, Türkiye’den Halka Arz İçin Hazırlıklara Başlıyor: İşte Detaylar

Araç kiralama şirketi Enterprise Türkiye, halka arz için adım attığını duyurdu. Enterprise Türkiye CEO'su Özarslan Tangün, "SPK'ya gerekli başvurumuzu yaptık ve süreci bekliyoruz. Halka arzdan elde edilecek gelirin önemli bir kısmını araç filosunu büyütmek için kullanacağız" açıklamasında bulundu.

Araç kiralama şirketi Enterprise Rent A Car’ın Türkiye birimi, Enterprise Türkiye, halka arz için adım attı. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, halka arzdan elde edilecek gelirin büyük bir kısmı araç filosuna yapılacak yatırımlarda kullanılacak. Enterprise Türkiye CEO’su Özarslan Tangün, halka arz planlarını detaylandırarak, “Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) gerekli başvurumuzu yaptık ve süreci bekliyoruz. Sermaye piyasalarını Türkiye ekonomisinin gelişmesi için çok önemli ve faydalı buluyoruz” açıklamasında bulundu. Tangün ayrıca, 2024’te halka arz planladıklarını belirterek, elde edilecek gelirin önemli bir kısmının araç filosunu genişletmek için kullanılacağını vurguladı.

Honda ve Toyota, 14.5 Milyon Araç İçin Geri Çağırma Kararı Aldı: İşte Detaylar

Sıradaki haber:

Honda ve Toyota, 14.5 Milyon Araç İçin Geri Çağırma Kararı Aldı: İşte Detaylar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.